CF 250SR vs RS 200

Sibirya

Centipat
Daha önce uzun süreli ve trafikte motosiklet kullanmadım. Ara ara, ara sokaklarda sürdüm. CF 250sr oldukça güzel görünüyor. Parça konusunda sorunlu olabilirmiş. RS200 de güzel görünüyor. Kışın kar yağınca kullanabilir miyim, 20 30 la da olsa giderim. Hangisini almak gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
250SR çok şık gösterişli bir motor, ben çok iyi kullanırım düşmem şanslı adamımdır diyorsan 250SR, aksi durumda RS200. bu arada hangisini alırsan al lastikleri değişmelisin.

Çok iyi kullanmam, dün bir kaç kuruma uğradım. Her içeri girdiğimde yağmur durdu çıktığımda yağmaya başladı. Öyle şanslıyım. Hangi lastikleri ve ekipmanları önerirsiniz?

Bunu kuryelere sorsan daha iyi cevap verir. Her yıl veya yılda iki kez mutlaka değişiyorlar daha tecrübelilerdir.

Tecrübeli bir kullanıcı değilseniz parçası bulunabilen bir motosiklet almanız sizin açınızdan iyi olacaktır. Parçaları ikisinin de pahalı ucuz değil ama Pulsar serisi 2014'ten beri piyasada illaki yedek parça bulunuyor.

Bunu kuryelere sorsan daha iyi cevap verir. Her yıl veya yılda iki kez mutlaka değişiyorlar daha tecrübelilerdir.
RS00 Tasarım olarak cf den çok kötü. Sanki biraz benzetilmiş gibi ama çoğu videoda rs yi bitiriyorlar. Rks 250 nasıl sizce yada siz olsanız bu fiyat bandında ne alırdınız?

Tip olarak bir şey diyemem Pulsar onlar kadar yakışıklı değil bence de ama göreceli tabii bu durum.
RKS 250 birebir R25 çakması Bence CFMOTO'dan daha şık. Ve sahibi bana çift silindir demişti araştırmadım eğer öyle ise CF alacağıma RKS alırım. Eğer tip benim için önemli ise.

Ben tipe bakmıyorum hiç tip hevesim de olmadı tork olsun yeter. 14 yaşımda JAWA ile başladım birçok eski marka yeni marka da kullandım aktif olarak araba da kullanıyorum benim için en iyi araç parçası bol olan az yakandır. Ülkemizde parçada çok pahalı yakıtta.

Son düzenleme:
Haklısınız hocam. Bende r25 alamayacağım için rks yi beğendim. Parça ve servis konusunda cf oldukça kötüymüş. Rks de öyleyse uzak durmak en iyisi...

Bak bu arkadaşım 450 SR var yolda giderken somunu kırılmış. Bu kadar da kalitesizlik olmaz ki değil mi? Ama şöyle koy kenara izle o kadar da yakışıklı motor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız. Rs200 ü aldıktan sonra neleri değişebiliriz? Yada güzel bir hava katmak için ne yapılabilir sizce?

Yani dediğim gibi ben 2 senedir stok biniyorum Pek takılmıyorum görsele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…