CFG ayarı

Behzat Amir

Centipat
Arkadaşlar selamun aleyküm. Birkaç gün sonra bilgisayar alacağım ve şimdiye kadar hep Zula, wolf, 1.6 falan oynadım .CS: GO kasıyordu ve artık CS oynayacağım sizden istediğim oyun ayarları, şu can barının rengini değiştirme, hassasiyet DPI vb ayarları ve CFG mi ne var sanırım onlarla ilgili yardım istiyorum. Bir de cross u büyüyüp küçülen değil de direkt büyümeden sabit kalacak birleşik veya çok az ortada boşluk olacak şekilde seviyorum. Genel olarak her zaman dust2 oynarım ek olarak da taktik verirsebiz mutlu olurum iyi günler 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
CFG Dosyam: Burdan indirip inceleyebilirisiniz.

Can barı kırmızı Shift'e basınca kanları siliyor harita ayarları yapılı ekran çözünürlükleri en düşükte FPS gösterme açık oyun ayarları yapılı istediğini kendine göre ayarlarsın az önce yaptım CFG dosyasını zaten.
cfg dosyam: Burdan indirip inceleyebilirisiniz.

Can barı kırmızı Shift'e basınca kanları siliyor harita ayarları yapılı ekran çözünürlükleri en düşükte FPS gösterme açık oyun ayarları yapılı istediğini kendine göre ayarlarsın az önce yaptım CFG dosyasını zaten.

İçindeki dosyayı nereye atacağını bilmiyorsan CS:GO'ya sağ tıkla dosyalarını aç CS:GO tıkla CFG dosyasını aç oraya at aktif etmek için de Oyun'a gir konsolu aç ESC'nin altında ki " tuş ile exec yunus.cfg yaz aktif et yunus.cfg ismini değiştirebilirsin isim.cfg diye iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı