Gkden1z Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 20 bin km bandında çok masraflı olur mu? Maliyetleri ne kadar olur? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Haziran 2025 #2 Çinlilerin yetkili servisleri bisiklet servisinden hallice ve parçaları bulmak işkence. Almanızı şiddetle önermiyorum.
Çinlilerin yetkili servisleri bisiklet servisinden hallice ve parçaları bulmak işkence. Almanızı şiddetle önermiyorum.
Gkden1z Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 Onun yerine Mondial Drift L alacağım ikisinden biri arasından CF daha mantıklı geldi İstanbul'da çok parça sorunu yaşamam diye düşünüyorum ya da servis.
Onun yerine Mondial Drift L alacağım ikisinden biri arasından CF daha mantıklı geldi İstanbul'da çok parça sorunu yaşamam diye düşünüyorum ya da servis.