CFMOTO 250 SR alınır mı?

Uğur Torun

Hectopat
Merhaba,
Hem parası olarak hem görünüş ve motoru olarak çok beğendim ve almayı planlıyorum fakat ilk size sormak istedim. Sizler bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz? Yerimde olsanız alır mıydınız ve bu motorun yedek parçaları ne durumda (pahalı/ucuz/kolay bulunabilir)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis sorunları çok CF'de ayrıca kronik ekran sıkıntıları falan bir sürü dert bunları göze alarak al. Diğer Çinlilerden daha az sorunlu ama bir Japon'a göre sorunlu.

RS 200 mu almali yoksa 250sr mi?
Motor şuan 800km de geçen hafta yolda mazot dökülmüştü ve kaza yaptım grenajı siparişi vericektim fabrikayla konuştu bayi 2 haftaya her şey gelir dendi yani parça sıkıntısı kesinlikle yok artık. Grenajlarda kırık çatlak olmadığı için bende pasta cila ile hallettim gayette iyi oldu. Görünüş olarak bence sr daha yakışıklı rs e göre. Hızlanma konusunda vs de daha iyi sonuçta beygiri daha güçlü. Aralarındaki fiyat farkını karşılayabilir isen ben sr öneririm. Kronik sıkıntı denilen vites göstergesi bozulması, yağmurda arıza lambası yakması vs vs hiç bir şey yaşamadım. SR da tam olarak racing olmasa da yine yatıyorsun motora ilk defa racing kullanıcak isen ağrı yaratır. RS de öyle bir olay yok bildiğin naked sürüyorsun. Yeni modellerinde sanırım vites göstergesi vardı rsin orası iyi bir olay. RSin ekranında hiç bir özellik olmadığı için büyük bir eksi bence srda bluetooth dan tut modlara kadar çoğu şey mevcut. Tamam ekranı pahalı diyorlar ki öylede zaten ama yapıcak bir şey yok adamlar tablet gibi ekran koymuş pulsarlardaki gibi bir ekran koysalar tabi ucuz olur. İlerde sr satıp bir duke 390 alma hayalim hala duruyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı