CFMOTO 250 SR alınır mı?

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum son entry'den yana 3 ay geçmiş, kullanan arkadaşlar güncel durum paylaşır mısınız? Halen memnun musunuz ve alınır mı? Mevcut bütçemle direkt alıp kullanmayı düşünüyorum, birkaç sene sonra da ninja 400 yada 500'e yükselticem. Karar veremezsem paramı biriktirmeye devam edicem ninja için(o sırada işe giderken toplu taşıma kullandığım her an küfür edicem😅). İstanbul'da şehir içi nazik kullanıcam 25 yaşındayım, hız tutkunluğu yaşlarını geçtim gibi😄

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum son entry'den yana 3 ay geçmiş, kullanan arkadaşlar güncel durum paylaşır mısınız? Halen memnun musunuz ve alınır mı? Mevcut bütçemle direkt alıp kullanmayı düşünüyorum, birkaç sene sonra da ninja 400 yada 500'e yükselticem. Karar veremezsem paramı biriktirmeye devam edicem ninja için(o sırada işe giderken toplu taşıma kullandığım her an küfür edicem😅). İstanbul'da şehir içi nazik kullanıcam 25 yaşındayım, hız tutkunluğu yaşlarını geçtim gibi😄
Alınır bakımını zamanında yap 500 km bir zincirini yağla, seni uzun süre çok rahat götürür kendim kullandım tavsiye ederim.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum son Entry'den yana 3 ay geçmiş, kullanan arkadaşlar güncel durum paylaşır mısınız? Halen memnun musunuz ve alınır mı? Mevcut bütçemle direkt alıp kullanmayı düşünüyorum, birkaç sene sonra da ninja 400 ya da 500'e yükselteceğim. Karar veremezsem paramı biriktirmeye devam edeceğim ninja için(o sırada işe giderken toplu taşıma kullandığım her an küfür edeceğim😅). İstanbul'da şehir içi nazik kullanacağım 25 yaşındayım, hız tutkunluğu yaşlarını geçtim gibi😄

6000km oldu sadece yağmurda fan müşürü ıslanınca fan açık kalıyordu onun için de 5 dakika yazılım attırdım artık dolu yağsa bile sorun yok hiçbir sıkıntı yok motorda düzgün kullanırsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı