"cftmon.exe unkown hard error" hatası

dutyd

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Bende mavi ekran sorunları vardı, tam çözdük derken tekrar başladı. Birden ekrana "cftmon.exe unkown hard error" hatası geldi ve kapanıp açıldı PC. Ne yapabilirim, bu hatayı neden veriyor? Bu da dump dosyası: 021921-15609-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bir sorunumuz var. MEMORY MANAGEMENT!

RAM belleklerde genelde ortaya çıkan bir hatadır. RAM belleklerden kaynaklı değilse HDD/SSD kaynaklıdır.

Ben sizden MemTest86 ile RAM belleklerinizi, HD Tune ile HDD/SSD belleklerinizi tarayın.
HD Tune üzerinde yapacağınız tarama "Error Scan" yani hata taraması olacak.
Eski açtığınız konuda SSD bellekte hata çıkmamış. O zaman sorun RAM belleklerde. Taramayı yapmanızı rica ediyorum.

Arkadaşın aldığın MEMORY MANAGEMENT ve SYSTEM SERVICE EXCEPTION adlı mavi ekran hataları çözülmüştü. Bunlara Shadow Defender sebep oluyormuş.

Hocam SSD de sorun yok bellekleri Memtest ile test ettim onda da sorun yok şimdi değşik bir şeyler var oda GameLoop'tan galiba ama neden bu kadar fazla mavi ekran alıyorum onu da anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…