Cgn'den nasıl çıkılır?

"Evdeki kameralarıma bağlanamıyorum" "Port açamıyorum "diyin yeterli oluyor. 3-5 kere açtırdım bu şekilde.

Statik IP alacaksın başka çözümü yok, keyfi bir şekilde CGN'den çıkarmıyorlar kimseyi bedavaya. Türk Telekom kullanıyorsan aylık 30 TL fazla ödemen gerekecek.

Kullanmış olduğunuz ISS'ye göre değişir. Netspeed yapmıyor maalesef beleşe.
Türk Telekom ne kadara yapar? Henüz aramadım.
Statik IP alacaksın başka çözümü yok, keyfi bir şekilde CGN'den çıkarmıyorlar kimseyi bedavaya. Türk Telekom kullanıyorsan aylık 30 TL fazla ödemen gerekecek.
DuckDNS kullanıyordum ama olmuyor. Dyn'yi deneyeceğim ama sanırım o da paralı.

Ping sıkıntı olmaz derseniz (İstanbul lokasyon alırsanız ping sorunu olmaz)7 8 liraya vps satan yerler var oradan alınca vps ile beraber bir IP adresi de geliyor ondan sonra ssh -N -R Port:localhostort sunucukullanıcıadi@sunucuip yazarsanız CMD'ye belirlediğiniz porttan local ağınızı internete açmış olacaksınız.

Onlar da hızlı olmuyor, genel kullanım için değiller. Ya paşa paşa aylık 30 TL statik IP'ye ödeyeceksin ya da port açmadan kullanacaksın, bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…