Onlar da hızlı olmuyor, genel kullanım için değiller. Ya paşa paşa aylık 30 TL statik IP'ye ödeyeceksin ya da port açmadan kullanacaksın, bu kadar basit.
Yok hocam gayet hızlı oluyor benim netinternette 1gb/s bağlantılı sunucum vardı 14,50 liraya evdeki bilgisayarı o sunucuya yönlendirip evden uzaktan oturum ile kendi bilgisayarımı kontrol edebiliyordum.
Yok hocam gayet hızlı oluyor benim netinternette 1gb/s bağlantılı sunucum vardı 14,50 liraya evdeki bilgisayarı o sunucuya yönlendirip evden uzaktan oturum ile kendi bilgisayarımı kontrol edebiliyordum.
@The User 0 bu no IP olayı cgn havuzunda değilsen ama gerçek bir dış ipin varsa sürekli değişiyor ya onun yerine a.noip.com gibi girmeni sağlıyor cgn içindeysen seni dış ağa taşımaz.
Ne dediğinizi şimdi anladım. Peki attığım resimde DNS'i IP'ye bağlamak yerine direk olarak DNS'i modeme bağlar mı? Yani sizin dediğinize göre IP adresini sabitlemeden olmaz. Ama bu attığım resimdeki yer ile IP araya girmeden direk olarak DNS'i modeme bağlar mı?
Ne dediğinizi şimdi anladım. Peki attığım resimde DNS'i IP'ye bağlamak yerine direk olarak DNS'i modeme bağlar mı? Yani sizin dediğinize göre IP adresini sabitlemeden olmaz. Ama bu attığım resimdeki yer ile IP araya girmeden direk olarak DNS'i modeme bağlar mı?
DuckDNS gibi hizmetlerin amacı IP değişse bile DNS sunucusunun sabit kalmasını sağlamak. Eğer siz CGN IP havuzundaysanız pek bir etkisi olmaz. Modem'iniz DNS'ini manuel olarak değiştirebilirsiniz.