G Gökçen Efe Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 91 21 Mayıs 2021 #11 TÇB dedi: Sono alın. TUF H3 iyi bir kulaklık değil. CH321'de ise herkese uymayan bir kulaklık. Uymama sorunundan dolayı ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yanında Asus AI NC MIC ADAPTER Mikrofon Adaptörü bunu hediye ediyorlar buna rağmen ASUS TUF H3 alınmaz mı? @TÇB.
TÇB dedi: Sono alın. TUF H3 iyi bir kulaklık değil. CH321'de ise herkese uymayan bir kulaklık. Uymama sorunundan dolayı ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yanında Asus AI NC MIC ADAPTER Mikrofon Adaptörü bunu hediye ediyorlar buna rağmen ASUS TUF H3 alınmaz mı? @TÇB.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.853 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #12 240₺ye kargo dahil CH321 satıyorum. Düşünürseniz yazabilirsiniz. İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com
240₺ye kargo dahil CH321 satıyorum. Düşünürseniz yazabilirsiniz. İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com
G Gökçen Efe Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 91 21 Mayıs 2021 #13 TÇB dedi: Sono alın. TUF H3 iyi bir kulaklık değil. CH321'de ise herkese uymayan bir kulaklık. Uymama sorunundan dolayı ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nesi iyi değil mesela @enonertetanem ASUS'un yanında verdikleri aparat 400TL civarı dip ses azaltıyor fakat emin olamadım İtopya'ya da fazla güvenemiyorum kararsız kaldım. TÇB dedi: Sono alın. TUF H3 iyi bir kulaklık değil. CH321'de ise herkese uymayan bir kulaklık. Uymama sorunundan dolayı ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sono da ses ayrımı yapılıyor mu peki iyi ses kasılıyor mu?
TÇB dedi: Sono alın. TUF H3 iyi bir kulaklık değil. CH321'de ise herkese uymayan bir kulaklık. Uymama sorunundan dolayı ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nesi iyi değil mesela @enonertetanem ASUS'un yanında verdikleri aparat 400TL civarı dip ses azaltıyor fakat emin olamadım İtopya'ya da fazla güvenemiyorum kararsız kaldım. TÇB dedi: Sono alın. TUF H3 iyi bir kulaklık değil. CH321'de ise herkese uymayan bir kulaklık. Uymama sorunundan dolayı ağrı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sono da ses ayrımı yapılıyor mu peki iyi ses kasılıyor mu?