CH321 satıp Gamenote H2002D almak mantıklı mı?

Bütçe
300
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, şu an elimde yeni aldığım CH321 var. 290 TL'ye almıştım. Ve dışarıdaki sesleri mikrofon karşıya iletiyor. Ayrıca Realtek sanırım kulaklığı görmüyor. Son olarak da mikrofon bası ile oynayamıyorum. Ben de bu yüzden H2002D ürününe geçmeye karar verdim. Sizce satıp almak mantıklı mı? Yoksa değmez mi? Teşekkürler.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
@TÇB
@Motionless IN White

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüsü yok. Ses kayıt ayarı derken, Discord'daki ses hassasiyetinden mi bahsediyorsunuz? YouTube'daki videolarda gördüğüm kadarıyla mikrofon basını düşürmem lazım. Ama o ayar düzey kısmında bende görünmüyor.

Discord'dan da bu ayarı yapabilirsin evet. Önceki konunu görmüştüm aslında ancak yanıt verememiştim. Şuradaki hassasiyeti sağa çekersen dışarıdaki sesleri daha zor alacaktır. Omnidirectional bir mikrofon olmadığından ayarla kolayca düzelir diye düşünüyorum.

Evet bir tanıdığım (bu işlerden anlayan) TeamViewer üzerinden bu ayarlamaları yaptı ve bir nebze düzeldi. Şu an - 35 dB'de kullanıyorum. Ayriyeten Realtek'den de bir kaç ayar yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…