Aytun Kelek Yoctopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 BIOS denerken sistemimi çökerttim hiç açılmıyor. Anakartımın BIOS flashback özelliği yok. Bir kere kullanıp atacağım bir şeyi sıfır almak istemedim. İstanbul'da bir kerelik kullanmama izin verecek birileri var mıdır veya bu işi ücreti karşılığı kimler yapar? BIOS'un stock ROM'u elimde var.
BIOS denerken sistemimi çökerttim hiç açılmıyor. Anakartımın BIOS flashback özelliği yok. Bir kere kullanıp atacağım bir şeyi sıfır almak istemedim. İstanbul'da bir kerelik kullanmama izin verecek birileri var mıdır veya bu işi ücreti karşılığı kimler yapar? BIOS'un stock ROM'u elimde var.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 14 Mayıs 2023 #2 Aytun Kelek dedi: BIOS denerken sistemimi çökerttim hiç açılmıyor. Anakartımın BIOS flashback özelliği yok. Bir kere kullanıp atacağım bir şeyi sıfır almak istemedim. İstanbul'da bir kerelik kullanmama izin verecek birileri var mıdır veya bu işi ücreti karşılığı kimler yapar? BIOS'un stock ROM'u elimde var. Genişletmek için tıkla... Hangi bölgedesin?
Aytun Kelek dedi: BIOS denerken sistemimi çökerttim hiç açılmıyor. Anakartımın BIOS flashback özelliği yok. Bir kere kullanıp atacağım bir şeyi sıfır almak istemedim. İstanbul'da bir kerelik kullanmama izin verecek birileri var mıdır veya bu işi ücreti karşılığı kimler yapar? BIOS'un stock ROM'u elimde var. Genişletmek için tıkla... Hangi bölgedesin?
Aytun Kelek Yoctopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 İstanbul küçükçekmece halkalıdayım ama arabaya atlar gelirim sıkıntı olmaz.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 15 Mayıs 2023 #4 Aytun Kelek dedi: İstanbul küçükçekmece halkalıdayım ama arabaya atlar gelirim sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sana yakınım bende ikitellideyim yardımcı olayım sana bu maile iletişim bilgini yaz. erminzec01@gmail.com
Aytun Kelek dedi: İstanbul küçükçekmece halkalıdayım ama arabaya atlar gelirim sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sana yakınım bende ikitellideyim yardımcı olayım sana bu maile iletişim bilgini yaz. erminzec01@gmail.com
Aytun Kelek Yoctopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 Mail attım sana kardeşlik.