Win.xp Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #11 Golden.Nyks dedi: Tek giriş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki argb için de aynı durum geçerli mi?
Golden.Nyks dedi: Tek giriş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki argb için de aynı durum geçerli mi?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.172 Çözümler 20 17 Ağustos 2023 #12 Win.xp dedi: Teşekkürler peki ARGB için de aynı durum geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Aynen o da tek kablo, normalde kontolcüye bağlı ama istersen içinden çıkan kablo ile anakarta da bağlayabilirsin, ben öyle yaptım. Son düzenleme: 17 Ağustos 2023
Win.xp dedi: Teşekkürler peki ARGB için de aynı durum geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Aynen o da tek kablo, normalde kontolcüye bağlı ama istersen içinden çıkan kablo ile anakarta da bağlayabilirsin, ben öyle yaptım.
Win.xp Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #13 Golden.Nyks dedi: Aynen o da tek kablo, normalde kontolcüye bağlı ama istersen içinden çıkan kablo ile anakarta da bağlayabilirsin ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler
Golden.Nyks dedi: Aynen o da tek kablo, normalde kontolcüye bağlı ama istersen içinden çıkan kablo ile anakarta da bağlayabilirsin ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.172 Çözümler 20 17 Ağustos 2023 #14 Win.xp dedi: çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Önemli değil.
Xalionis Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 452 Çözümler 4 Yer Antalya 17 Ağustos 2023 #15 Şanslıymışsın 4 fan ile gelmiş normalde içerisinde dahili 1 fan var. Bana gelende de 1 fan vardı. Ayrıyetten DeepCool'un kendi fanlarından aldım üstüne
Şanslıymışsın 4 fan ile gelmiş normalde içerisinde dahili 1 fan var. Bana gelende de 1 fan vardı. Ayrıyetten DeepCool'un kendi fanlarından aldım üstüne