Hayko Cepkin Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 263 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #1 Yeni çıkan chained together oyununu arkadaşımla oynayacağım, ikimizin de alması mı gerekiyor yoksa tek kişinin alması yeterli mi?
Yeni çıkan chained together oyununu arkadaşımla oynayacağım, ikimizin de alması mı gerekiyor yoksa tek kişinin alması yeterli mi?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2024 #2 Herkesin alması gerekiyor sanırım çünkü oyun 4 kişiye kadar oynanabiliyor.
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Hayko Cepkin dedi: Yeni çıkan chained together oyununu arkadaşımla oynayacağım, ikimizin de alması mı gerekiyor yoksa tek kişinin alması yeterli mi? Genişletmek için tıkla... ikinizinde.
Hayko Cepkin dedi: Yeni çıkan chained together oyununu arkadaşımla oynayacağım, ikimizin de alması mı gerekiyor yoksa tek kişinin alması yeterli mi? Genişletmek için tıkla... ikinizinde.
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #4 Hayko Cepkin dedi: Yeni çıkan chained together oyununu arkadaşımla oynayacağım, ikimizin de alması mı gerekiyor yoksa tek kişinin alması yeterli mi? Genişletmek için tıkla... İkinizinde alması lazım
Hayko Cepkin dedi: Yeni çıkan chained together oyununu arkadaşımla oynayacağım, ikimizin de alması mı gerekiyor yoksa tek kişinin alması yeterli mi? Genişletmek için tıkla... İkinizinde alması lazım
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 981 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 29 Haziran 2024 #5 Hayır A Way Out, It Takes Two gibi friend's Pass yok. Herkes alması lazım. Kanka şimdi fark ettim oyunu satın aldım arkadaşlarımla oynamak için remote play varmış davet edip birlikte oynamak için ama internet üzerinden. Son düzenleme: 29 Haziran 2024
Hayır A Way Out, It Takes Two gibi friend's Pass yok. Herkes alması lazım. Kanka şimdi fark ettim oyunu satın aldım arkadaşlarımla oynamak için remote play varmış davet edip birlikte oynamak için ama internet üzerinden.