barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Başlıkta belirttiğim oyun yan yana 2 gamepad ile Co-op olarak oynanabilir mi? Yeni çıktığı için çok bilgi yok da yardımcı olursanız sevinirim.
Başlıkta belirttiğim oyun yan yana 2 gamepad ile Co-op olarak oynanabilir mi? Yeni çıktığı için çok bilgi yok da yardımcı olursanız sevinirim.
X xForzaBjkx Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Bugün bende bu oyunu yükledim ancak gamepad ayarı yapamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 xForzaBjkx dedi: Bugün bende bu oyunu yükledim ancak gamepad ayarı yapamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Kolunuz nedir?
xForzaBjkx dedi: Bugün bende bu oyunu yükledim ancak gamepad ayarı yapamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Kolunuz nedir?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 22 Haziran 2024 #4 barella dedi: Başlıkta belirttiğim oyun yan yana 2 gamepad ile Co-op olarak oynanabilir mi? Yeni çıktığı için çok bilgi yok da yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen oyun yeni çıktığı için hayır.
barella dedi: Başlıkta belirttiğim oyun yan yana 2 gamepad ile Co-op olarak oynanabilir mi? Yeni çıktığı için çok bilgi yok da yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen oyun yeni çıktığı için hayır.
X xForzaBjkx Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 barella dedi: Kolunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Dualshock4 ve kablolu dandik kollarla ayrı ayrı denedim. Hiç biri olmadı.
barella dedi: Kolunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Dualshock4 ve kablolu dandik kollarla ayrı ayrı denedim. Hiç biri olmadı.
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #6 NinimuRarei dedi: Muhtemelen oyun yeni çıktığı için hayır. Genişletmek için tıkla... Bir sitede oynandığı yazıyordu. xForzaBjkx dedi: DualShock4 ve kablolu dandik kollarla ayrı ayrı denedim. Hiçbiri olmadı. Genişletmek için tıkla... DualShock4 ile olmaması garip.
NinimuRarei dedi: Muhtemelen oyun yeni çıktığı için hayır. Genişletmek için tıkla... Bir sitede oynandığı yazıyordu. xForzaBjkx dedi: DualShock4 ve kablolu dandik kollarla ayrı ayrı denedim. Hiçbiri olmadı. Genişletmek için tıkla... DualShock4 ile olmaması garip.