chainlink.exe nedir?

emir_0

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
-
Bilgisayarda yüklü olan antivirüs programım bana böyle bir programın riskli oldunu söyledi ve silmek istiyor. Ne işe yaradını bilemediğim için silmedi. Bu chainlink.exe ne işe yarıyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internette pek bilgi bulamadım chainlink.exe nin hangi uygulamanın kullandığını söyleyebilir misiniz?

Hangi antivirüs'ü kullanıyorsunuz?

Avast açıkçası sistem kaynaklarını tüketmek dışında bir görev yapmıyor. Tabi hakkını yemeyeceğim. Bazı yerlerde işe yarıyor ama Kaspersky daha iyi görev yapacaktır diye düşünüyorum. Genel olarak çoğu zararlı yazılımı bulup kaldırıyor. Tabi her zaman olmaya da biliyor. Ama çoğu kaldırıyor. Tam emin olmak için format atabilir, Bilmediğiniz şeyleri indirmeyip herşeyi orjinal kullanabilirsiniz. Ama bu format işini tecrübeli değilseniz yapmayın derim.

Avast.

Hiçbir uygulama da kullanmıyorum anti- virüs programı diyene kadar böyle bir şeyden haberim bile yoktu.

Avast kadar kötü antivirüs yok. Kaspersky ile taratın. Yüksek ihtimalle mining virüsü yediniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı