İnceleme Chainsaw Man: Reze Arc

Ayrıca hocam makima zaten kontrol Tanrı'sı istese reze bu kadar yıkım yapmadan önce icabına bakabilirdi. Makima sizce neden önceden halletmedi bunu bir düşünün isterseniz

Hocam spoiler vererek anlatır mısınız merak ettim.

Hocam spoiler vererek anlatır mısınız merak ettim.
Hocam anlatırım anlatmasına da bende etraftan bildiğim kadarıyla biliyorum yani verdiğim bilgiler hatalı olabilir. Tam net hikaye ve bilgiye ulaşmak için mangayı okumanızı tavsiye ederim. Benim bildiğim kadarıyla anlatıcak olursam

Makima dediğim gibi kontrol tanrısı yani Denji ve Reze nin yaşadığı tüm olayları zaten biliyordur. Reze yi en başta öldürmeme seçimi aslında stratejik bir hamleydi. Denji'nin başka bir kadınla ilişki kurması sonucu ona bağlanması bundan sonra ilişkileri ilerledikten sonra onu ortadan kaldırarak Denji'ye onu bıraktığı izlenimini vermek. Böylece ona daha fazla bağlanabilecek. Onunla olan bağlarını güçlendiriyor yani. Şimdi neden Denji ile bağlarını güçlendirmek istiyor diyeceksiniz. Burayı bende tam hatırlamıyorum. Ama sanırım Denji'nin sahip olduğu testere iblisi gücünü kullanarak dünyayı kendi istediği gibi şekillendirmek istiyordu. Testere iblisinin gücü de yendiği iblislerin varlığını siliyordu sanırım

Spoiler yemek istemeyen arkadaşlar lütfen okumasın arkadaşlar.

benim bildiğim şu testere iblisi bir savaştan sonra güçsüz düşüyor pochita oluyor sonra denji ile tanışıyor.

Ayrıca iblisler ölmüyorlar her öldüklerinde yeniden diriliyorlar örneğin dünyada ölürse cehennemde dirilir cehennemde ölürse dünyada dirilir ama iblisleri sonsuza dek yok edecek tek şey testere iblisi o yüzden bütün iblisler ondan korkuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…