Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Mart 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.facebook.com/ Dün haberlerde izlemistim bunu, bugün Internete düsmüs. Neyse artik kimin düsürdügünü biliyorsunuz dagilabilirsiniz. Sevgiler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.facebook.com/ Dün haberlerde izlemistim bunu, bugün Internete düsmüs. Neyse artik kimin düsürdügünü biliyorsunuz dagilabilirsiniz. Sevgiler
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 12 Mart 2018 #2 Bir sır perdesi daha aralandığına göre rahat ölebilirim
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 12 Mart 2018 #3 Ben de dün okudum. Videoyu izleyerek hem sinir olup hem de zaman kaybetmek istemiyorum ama acaba neden düşürmüşler? Cevabı var mı bunun?
Ben de dün okudum. Videoyu izleyerek hem sinir olup hem de zaman kaybetmek istemiyorum ama acaba neden düşürmüşler? Cevabı var mı bunun?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 12 Mart 2018 #4 Sercan1096 dedi: Ben de dün okudum. Videoyu izleyerek hem sinir olup hem de zaman kaybetmek istemiyorum ama acaba neden düşürmüşler? Cevabı var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Tarikat değil mi? Batmıştır bir yerlerine.
Sercan1096 dedi: Ben de dün okudum. Videoyu izleyerek hem sinir olup hem de zaman kaybetmek istemiyorum ama acaba neden düşürmüşler? Cevabı var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Tarikat değil mi? Batmıştır bir yerlerine.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 12 Mart 2018 #5 Kahrolası sakallılar. Siz gidin ''bilime harcanan paraya israftır'' deyin, biz de gülelim ve bilime gönül vermeye devam edelim. ''Şom ağızlı'' derim ben buna. Yoksa vahiy mi indi? Gülüyorum böylelerine. Şunu hatırlattı:
Kahrolası sakallılar. Siz gidin ''bilime harcanan paraya israftır'' deyin, biz de gülelim ve bilime gönül vermeye devam edelim. ''Şom ağızlı'' derim ben buna. Yoksa vahiy mi indi? Gülüyorum böylelerine. Şunu hatırlattı:
İ İsmail Çakırslar Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2018 #6 Yeee.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2018 #7 At yalanı, inanan olur elbet. - Hala niye patlamadı bu? -Ertesi gün haberlerde gördük, saniyesi saniyesinde, salisesinde patladı. -Allaaaah.
At yalanı, inanan olur elbet. - Hala niye patlamadı bu? -Ertesi gün haberlerde gördük, saniyesi saniyesinde, salisesinde patladı. -Allaaaah.