Sistem kötü değil kazık.Dostum ekran kartı RTX olması gerekiyor belirtiğim gibi.
Ne gibi sistemde kötü olan nedir acaba bende o yüzden sordum da?
Kötü değil, fiyatı fazla. Biraz sabredip 3070 bir sistem düşürebilirsiniz.Ne gibi sistemde kötü olan nedir acaba bende o yüzden sordum da?
Renegade | Intel Ultra 5 245KF | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Feuer | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Super 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem kötü değil kazık.
O bütçeye böyle sistem bile bulunuyorken ki daha iyileri bile bulunur bu sistem çöp.
Kötü değil, fiyatı fazla. Biraz sabredip 3070 bir sistem düşürebilirsiniz.
Renegade | Intel Ultra 5 245KF | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Feuer | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Super 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem kötü değil kazık.
O bütçeye böyle sistem bile bulunuyorken ki daha iyileri bile bulunur bu sistem çöp.
Benim attığım sistemin o fiyata iyi olduğunu söylemiyorum böyle sistemler bile bulunabiliyorken diyorum ve o kasa ile psu çöp + olarak 3060 ile 3060 ti aynı güçte değiller.2. attığınız linkteki sisteme bakıyorum da işlemci aynı anakart attığım sistemle aynı RAM 8 GB ve aynı fiyat benim attığımda kötü olan nedir onu soruyorum.
İşim gereği şu an sistem almayı düşünüyorum.
Benim attığım sistemin o fiyata iyi olduğunu söylemiyorum böyle sistemler bile bulunabiliyorken diyorum ve o kasa ile PSU çöp + olarak 3060 ile 3060 Ti aynı güçte değiller.
cooler master güzel bi marka zaten ama kasanın soğutması kötü ve o fiyata rx 6700xt sistem bulunabiliyorken neden rtx istiyorsunuz fsr teknolojisi zaten gelişmiş bi teknoloji.Attığım sistemi tekrar incelerseniz sevinirim. Ekran kartı 3060 değil zaten 3060 Ti ve PSU Cooler Master benim bildiğim köklü bir marka.
Cooler Master güzel bir marka zaten ama kasanın soğutması kötü ve o fiyata RX 6700XT sistem bulunabiliyorken neden RTX istiyorsunuz FSR teknolojisi zaten gelişmiş bir teknoloji.
Oyun geliştiricisiyim ve geliştirdiğimiz oyunlarda RTX teknolojinin bulunması için RTX ekran kartı tercih ediyorum.
Tamam bazı arkadaşlar yine öneri yapsınlar @messinicocugu ama yine de daha iyi bi sistem bulunabilir.Oyun geliştiricisiyim ve geliştirdiğimiz oyunlarda RTX teknolojinin bulunması için RTX ekran kartı tercih ediyorum.
Tamam bazı arkadaşlar yine öneri yapsınlar @messinicocugu ama yine de daha iyi bir sistem bulunabilir.
Tamamdır bütçe ne kadar?Cooler Master CMP 510 CP510-KGNN65-S00 650W 80+ Bronze ARGB Mesh ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Kasada bu biraz araştırdım da kötü bir yorum pek göremedim.
Zaten o bu öneriyi yapmıştı bana ben tekrar bir sormak istedim ve monitör olarak da göz yormayacak bir şeyler almak istiyorum.