Champions 2023 Vandal alınır mı?

Bence de biraz öyle o yüzden fikir değiştirdm yeni gelen Samira kostümünü alıyorum bir vandala 300 TL verilmez üstüne oyunuda oynamıyorum hesap değerlense ne olur değerlenmese ne olur?

İleride değerlenince satarak kar edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride değerlenince satarak kar edebilirsin.

Samira'nın çerçevesi oyuna bir daha eklenmiyor oynamadığım oyuna para vermek yerine oynadığıma vermek daha mantıklı geldi üstüne vandalıda beğenmedi oynadığım bir oyun olsa bile almazdım.

Samira'nın çerçevesi oyuna bir daha eklenmiyor oynamadığım oyuna para vermek yerine oynadığıma vermek daha mantıklı geldi üstüne vandalıda beğenmedi oynadığım bir oyun olsa bile almazdım.

Ben almayı düşünüyorum neden sevmediniz bu vandalı gayet güzel bence ama 2021 Champions'un yerini almaz.

alınır tabi ama bıçağı beğenmedim. Ona rağmen direkt seti aldım ileride çok çok değelernecek ama bütçeniz yetiyorsa sadece vandal alıp yukarıdaki bar da champions özel görevlerini mutalaka yapın oradaki içeriklerde çok değerlenecek geçmiştekiler olduğu gibi size ekran görüntüsü bırakacağım benim hiç ihtiyacım olmamasına rağmen direkt almamın sebebiyde buydu zaten

Herkesin zevkleri farklıdır vandal cidden çok kötü sesini de beğenmedim en azından sesi güzel olsa belki alınabilirdi fakat alacağımı pek sanmıyorum.

Belki genellikle spray atıyorsanız beğenmemişsinizdir ben sürekli HS denediğim için hissiyatı ve sesi hoşuma gitti.

Ben alıp almamak arasında kaldım. Vandalo cok pahalı ama 1850 vpm eksık tamamlayabılırsem alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…