S syup Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 Yeni gelen champions seti alınır mı? 1100 lira vermem gerekiyor.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 5 Eylül 2025 #2 Aslında güzel set ama bir champions seti için kötü.Vandal bildiğin exo + ulupençe.Bıçağı fena değil gene.
Aslında güzel set ama bir champions seti için kötü.Vandal bildiğin exo + ulupençe.Bıçağı fena değil gene.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.233 Çözümler 13 5 Eylül 2025 #3 Çok güzel bence bu seneki alınır.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #4 Fena set değil tek sorunu diğer skinlere benzemesi. İlk kez bir championsu alacağım şahsen. Ondan daha iyi olmasını umardim.
Fena set değil tek sorunu diğer skinlere benzemesi. İlk kez bir championsu alacağım şahsen. Ondan daha iyi olmasını umardim.
EnsarM Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #5 syup dedi: Yeni gelen champions seti alınır mı? 1100 lira vermem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben olsam almazdım bıçağı tek satiliyor mu hatirlamiyorumda sadece bıçağı güzel.
syup dedi: Yeni gelen champions seti alınır mı? 1100 lira vermem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben olsam almazdım bıçağı tek satiliyor mu hatirlamiyorumda sadece bıçağı güzel.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #6 EnsarM dedi: Ben olsam almazdım bıçağı tek satiliyor mu hatirlamiyorumda sadece bıçağı güzel. Genişletmek için tıkla... Bacak 5.350 seti almak daha mantıklı 1K VP koyup.
EnsarM dedi: Ben olsam almazdım bıçağı tek satiliyor mu hatirlamiyorumda sadece bıçağı güzel. Genişletmek için tıkla... Bacak 5.350 seti almak daha mantıklı 1K VP koyup.
EnsarM Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #7 Yeyil dedi: Bacak 5.350 seti almak daha mantıklı 1K VP koyup. Genişletmek için tıkla... Evet o zaman iyi ama bence biraz daha bekleyin daha iyi bir şey alın.
Yeyil dedi: Bacak 5.350 seti almak daha mantıklı 1K VP koyup. Genişletmek için tıkla... Evet o zaman iyi ama bence biraz daha bekleyin daha iyi bir şey alın.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #8 EnsarM dedi: Evet o zaman iyi ama bence biraz daha bekleyin daha iyi bir şey alın. Genişletmek için tıkla... Set kötü değil. Bıçak ve Vandal'i çok benziyor diye eleştiriyoruz.
EnsarM dedi: Evet o zaman iyi ama bence biraz daha bekleyin daha iyi bir şey alın. Genişletmek için tıkla... Set kötü değil. Bıçak ve Vandal'i çok benziyor diye eleştiriyoruz.
EnsarM Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #9 Yeyil dedi: Set kötü değil. Bıçak ve Vandal'i çok benziyor diye eleştiriyoruz. Genişletmek için tıkla... Bence Vandal hiç iyi değil bitiris animasyonu dışında Exo'nün ucuz bir çakması gibi duruyor ama Exo'da olan keskin yapıyı vermiyor çok yetersiz.
Yeyil dedi: Set kötü değil. Bıçak ve Vandal'i çok benziyor diye eleştiriyoruz. Genişletmek için tıkla... Bence Vandal hiç iyi değil bitiris animasyonu dışında Exo'nün ucuz bir çakması gibi duruyor ama Exo'da olan keskin yapıyı vermiyor çok yetersiz.
jwamin Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 417 Çözümler 2 5 Eylül 2025 #10 Maddi olarak zorlanmayacaksanız alınır çünkü bugün beğenmeseniz de bundan 3-4 yıl sonra keşke alsaydım diyebilirsiniz ve değeri de zamanla artıyor mesela şu an sadece Champions 2021'li hesaplar bile 5 bin lira.
Maddi olarak zorlanmayacaksanız alınır çünkü bugün beğenmeseniz de bundan 3-4 yıl sonra keşke alsaydım diyebilirsiniz ve değeri de zamanla artıyor mesela şu an sadece Champions 2021'li hesaplar bile 5 bin lira.