SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2015 #1 Hepimizin başına gelebilecek bir durum. İmza kampanyası bana veya bir yakınıma ait değil. Fakat burada bir canlının hayatı söz konusu. Gerekli ilgiyi göstereceğinizi umut ediyorum. Biz Technopat Halkı insani değerlere saygı duyan bir halkız, değil mi? Bebeğimin yaşamak için acil yardımınıza ihtiyacı var #SMA @MuezzinogluDR
Hepimizin başına gelebilecek bir durum. İmza kampanyası bana veya bir yakınıma ait değil. Fakat burada bir canlının hayatı söz konusu. Gerekli ilgiyi göstereceğinizi umut ediyorum. Biz Technopat Halkı insani değerlere saygı duyan bir halkız, değil mi? Bebeğimin yaşamak için acil yardımınıza ihtiyacı var #SMA @MuezzinogluDR
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #2 Peki yaş sınırı var mı ? 18 yaşında olmadığım için sıkıntı çıkmaz değil mi ?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2015 #3 Hayır, çıkartmaz.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 8 Kasım 2015 #4 Desteklendi. Technopat'lılar duyarsız kalmaz! Değil mi arkadaşlar?
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.906 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 8 Kasım 2015 #5 Bu Change.org gerçekten bir işe yarıyor mu?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2015 #6 Waifu Impact dedi: Bu Change.org gerçekten bir işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yurt dışında gerçekten işe yarayan bir organizasyon, fakat Türkiye'de bazı kurumlar ipliyor, bazı kurumlar iplemiyor. Genelde Sağlık Bakanlığı belli bir imzaya ulaştığında ipleme saygısını gösteriyor.
Waifu Impact dedi: Bu Change.org gerçekten bir işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yurt dışında gerçekten işe yarayan bir organizasyon, fakat Türkiye'de bazı kurumlar ipliyor, bazı kurumlar iplemiyor. Genelde Sağlık Bakanlığı belli bir imzaya ulaştığında ipleme saygısını gösteriyor.