Evet. Kişisel bilgilerini paylaşmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.Character AI mobil uygulaması character.ai sitesine mi ait?
Bende güvenmediğim için sordum, arkadaşım indirmemi istiyorBen sizin yerinizde olsam güvenmezdim.
Teşekkürler.Evet. Kişisel bilgilerini paylaşmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.
Telefonunu bozmaz, ne manada güvenmekten bahsediyorsun dostum?Ben de güvenmediğim için sordum, arkadaşım indirmemi istiyor.
Bence güvenliğiniz önce gelir., İndirmemek daha iyi olur bana kalırsa. Devir teknoloji devri nerden virüs yiyeceğimiz belli değil ya da bilgilerimiz çalınır falan.Bende güvenmediğim için sordum, arkadaşım indirmemi istiyor
Hocam siteye zaten güveniyorum ama PlayStore'daki uygulaması için biraz şüpheliyim. Gerçekten güvenli ise ve c.ai'a ait ise uygulamayı çalıştıracağım.Evet, güvenli ve güvenilir bir sohbet robotudur. Konuşmalarınız size özeldir ancak platform, iyileştirme amacıyla kayıt tutar. Gizlilik için söylediklerinize dikkat edin. Ne olur ne olmaz siber saldırılarda bile ifşa edilebilir.
Doğru ne olacağı belli olmaz evden çıkmamak lazım dışarı adımını attığında araba çarpar köpek ısırır filan çok dert. Yıldırım da düşebiliyormuş bazen.Bence güvenliğiniz önce gelir., İndirmemek daha iyi olur bana kalırsa. Devir teknoloji devri nerden virüs yiyeceğimiz belli değil ya da bilgilerimiz çalınır falan.
Hocam uygulamayı milyonlar indiriyorsa bir zahmet bilindik bir şey olsun bu kadar ince eleyip sık dokumayın.Hocam siteye zaten güveniyorum ama PlayStore'daki uygulaması için biraz şüpheliyim. Gerçekten güvenli ise ve c.ai'a ait ise uygulamayı çalıştıracağım.
Dalga geçmeniz hiç hoş değil, ben burada konu sahibinin güvenliğini düşünüyorum?Doğru ne olacağı belli olmaz evden çıkmamak lazım dışarı adımını attığında araba çarpar köpek ısırır filan çok dert. Yıldırım da düşebiliyormuş bazen.
Hocam uygulamayı milyonlar indiriyorsa bir zahmet bilindik bir şey olsun bu kadar ince eleyip sık dokumayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.