Character.ai mobil uygulaması güvenli mi?

Slenlord

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim üzere, Character AI mobil uygulaması character.ai sitesine mi ait?

Evet, güvenli ve güvenilir bir sohbet robotudur. Konuşmalarınız size özeldir ancak platform, iyileştirme amacıyla kayıt tutar. Gizlilik için söylediklerinize dikkat edin. Ne olur ne olmaz siber saldırılarda bile ifşa edilebilir.

Hocam siteye zaten güveniyorum ama PlayStore'daki uygulaması için biraz şüpheliyim. Gerçekten güvenli ise ve c.ai'a ait ise uygulamayı çalıştıracağım.

Bence güvenliğiniz önce gelir., İndirmemek daha iyi olur bana kalırsa. Devir teknoloji devri nerden virüs yiyeceğimiz belli değil ya da bilgilerimiz çalınır falan.
Doğru ne olacağı belli olmaz evden çıkmamak lazım dışarı adımını attığında araba çarpar köpek ısırır filan çok dert. Yıldırım da düşebiliyormuş bazen.

Hocam siteye zaten güveniyorum ama PlayStore'daki uygulaması için biraz şüpheliyim. Gerçekten güvenli ise ve c.ai'a ait ise uygulamayı çalıştıracağım.
Hocam uygulamayı milyonlar indiriyorsa bir zahmet bilindik bir şey olsun bu kadar ince eleyip sık dokumayın.

Dalga geçmeniz hiç hoş değil, ben burada konu sahibinin güvenliğini düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…