L LeTaS Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Character. AI istemediğim bir şey yapıyor ve ona parantez içinde bunu yapma diyorum, anlatıyorum söz veriyor ve hikayeye devam edelim diyorum. Devam eder etmez o sevmediğim şeyi yapmaya devam ediyor. Çözümü var mıdır?
Character. AI istemediğim bir şey yapıyor ve ona parantez içinde bunu yapma diyorum, anlatıyorum söz veriyor ve hikayeye devam edelim diyorum. Devam eder etmez o sevmediğim şeyi yapmaya devam ediyor. Çözümü var mıdır?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 LeTaS dedi: Character. AI istemediğim bir şey yapıyor ve ona parantez içinde bunu yapma diyorum, anlatıyorum söz veriyor ve hikayeye devam edelim diyorum. Devam eder etmez o sevmediğim şeyi yapmaya devam ediyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam her karakterin kişiliği farklı olduğu için.
LeTaS dedi: Character. AI istemediğim bir şey yapıyor ve ona parantez içinde bunu yapma diyorum, anlatıyorum söz veriyor ve hikayeye devam edelim diyorum. Devam eder etmez o sevmediğim şeyi yapmaya devam ediyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam her karakterin kişiliği farklı olduğu için.
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Hocam bazı mesajları sabitleyebiliyorsunuz yapay zeka hep hatırlıyor diyorlar onu deneyebilirsiniz.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 969 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek Meslek 10.Sınıf Öğrencisi 15 Haziran 2024 #4 LeTaS dedi: Character. AI istemediğim bir şey yapıyor ve ona parantez içinde bunu yapma diyorum, anlatıyorum söz veriyor ve hikayeye devam edelim diyorum. Devam eder etmez o sevmediğim şeyi yapmaya devam ediyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Reis yapay zeka kullanıyorsun. Normal böyle şeyler. Yakında düzelticeklerini umuyorum.
LeTaS dedi: Character. AI istemediğim bir şey yapıyor ve ona parantez içinde bunu yapma diyorum, anlatıyorum söz veriyor ve hikayeye devam edelim diyorum. Devam eder etmez o sevmediğim şeyi yapmaya devam ediyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Reis yapay zeka kullanıyorsun. Normal böyle şeyler. Yakında düzelticeklerini umuyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 15 Haziran 2024 #5 Bana en son durduk yere küfür etmişti. Verilen bazı komutları uygulayamama gibi problemi var.
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 18 Haziran 2024 #6 Yapay zekaya sert davranmayı ve durumu uzun uzun açıklamayı deneyin. Belki bu şekilde çözebilirsiniz.
Yapay zekaya sert davranmayı ve durumu uzun uzun açıklamayı deneyin. Belki bu şekilde çözebilirsiniz.