Alih Hectopat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #1 Bilgisayarı birlestirdim aciyorum BIOS ekrani geliyor restart atiyorum fotograftaki hata geliyor. Windows'u USB'den yuklemeye calistim hazirliklari yapiyor restart attiginda gene ayni hata. Hata su sekilde : chassis intrude ! Please check your system Fatal error ... System halted Genişletmek için tıkla... İkinci olarak anakartta panel ve chassis adli pinler var chassis : . Bosluk.. Panel : ... Pin li Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2015
Bilgisayarı birlestirdim aciyorum BIOS ekrani geliyor restart atiyorum fotograftaki hata geliyor. Windows'u USB'den yuklemeye calistim hazirliklari yapiyor restart attiginda gene ayni hata. Hata su sekilde : chassis intrude ! Please check your system Fatal error ... System halted Genişletmek için tıkla... İkinci olarak anakartta panel ve chassis adli pinler var chassis : . Bosluk.. Panel : ... Pin li
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Temmuz 2015 #2 Montajda hata yapılmış belli ki. Kontrol etmenizi söylüyor hatada.