K krallarınefendisi19 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 4o ile güncellenen görsel oluşturma gelişmiş. Özelliği hangi gün kullanıma açılır? Bana bunu hızlı söyleyen olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2025
4o ile güncellenen görsel oluşturma gelişmiş. Özelliği hangi gün kullanıma açılır? Bana bunu hızlı söyleyen olur mu?
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 787 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Mart 2025 #2 krallarınefendisi19 dedi: 4O ile güncellenen görsel oluşturma gelişmiş. Özelliği hangi gün kullanıma açılır? Bana bunu hızlı söyleyen olur mu? Genişletmek için tıkla... 26-30 Mart 2025 buyuk ihtimalle.
krallarınefendisi19 dedi: 4O ile güncellenen görsel oluşturma gelişmiş. Özelliği hangi gün kullanıma açılır? Bana bunu hızlı söyleyen olur mu? Genişletmek için tıkla... 26-30 Mart 2025 buyuk ihtimalle.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.154 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 Kendi sitesinde böyle diyor. Introducing 4o Image Generation At OpenAI, we have long believed image generation should be a primary capability of our language models. That’s why we’ve built our most advanced image generator yet into GPT‑4o. The result—image generation that is not only beautiful, but useful. openai.com
Kendi sitesinde böyle diyor. Introducing 4o Image Generation At OpenAI, we have long believed image generation should be a primary capability of our language models. That’s why we’ve built our most advanced image generator yet into GPT‑4o. The result—image generation that is not only beautiful, but useful. openai.com