Kasım Burak Tutulmaz Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Yarım saat öncesine kadar kullanıyordum, şu anda erişemiyorum. GoodbyeDPI kullanmıştım ve bunun ardından çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri resim_2024-12-26_233901830.png 30,5 KB · Görüntüleme: 96
Yarım saat öncesine kadar kullanıyordum, şu anda erişemiyorum. GoodbyeDPI kullanmıştım ve bunun ardından çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım?
C Captan.Max Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 26 Aralık 2024 #2 Bende erişemiyorum, genel sorun.
ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 483 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 Kasım Burak Tutulmaz dedi: Yarım saat öncesine kadar kullanıyordum, şu anda erişemiyorum. GoodbyeDPI kullanmıştım ve bunun ardından çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir sorun var, çoğu sunucuda açılmıyor.
Kasım Burak Tutulmaz dedi: Yarım saat öncesine kadar kullanıyordum, şu anda erişemiyorum. GoodbyeDPI kullanmıştım ve bunun ardından çalışmamaya başladı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir sorun var, çoğu sunucuda açılmıyor.