SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 29 Mart 2023 #1 O kadar kod sorusu soruyoruz, cevaplıyor. Bunu neden cevaplamıyor? Bu sorunun neyi var? İşine gelince cevaplıyor, işine gelmeyince cevaplamıyor.
O kadar kod sorusu soruyoruz, cevaplıyor. Bunu neden cevaplamıyor? Bu sorunun neyi var? İşine gelince cevaplıyor, işine gelmeyince cevaplamıyor.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 29 Mart 2023 #2 SadeceBirİnsanAHuman dedi: O kadar kod sorusu soruyoruz, cevaplıyor. Bunu neden cevaplamıyor? Bu sorunun neyi var? Genişletmek için tıkla... "Böyle bir kod yaz" deyince yapmıyor hocam, parça parça sormalısınız. Her soruyu cevaplayamıyor, o kadar da iyi bir ChatBot değil. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: O kadar kod sorusu soruyoruz, cevaplıyor. Bunu neden cevaplamıyor? Bu sorunun neyi var? Genişletmek için tıkla... "Böyle bir kod yaz" deyince yapmıyor hocam, parça parça sormalısınız. Her soruyu cevaplayamıyor, o kadar da iyi bir ChatBot değil.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 29 Mart 2023 #3 513252 dedi: "Böyle bir kod yaz" deyince yapmıyor hocam, parça parça sormalısınız. Her soruyu cevaplayamıyor, o kadar da iyi bir yapay zeka değil. Genişletmek için tıkla... "Böyle kod yaz" demedim ki. Kısalttım, yine benzer şeyi diyor. Daha önce JAVA Spigot için yazıyordu. Artı 0 Eksi
513252 dedi: "Böyle bir kod yaz" deyince yapmıyor hocam, parça parça sormalısınız. Her soruyu cevaplayamıyor, o kadar da iyi bir yapay zeka değil. Genişletmek için tıkla... "Böyle kod yaz" demedim ki. Kısalttım, yine benzer şeyi diyor. Daha önce JAVA Spigot için yazıyordu.
Marmelatseven Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 29 Mart 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1719538 O kadar kod sorusu soruyoruz, cevaplıyor. Bunu neden cevaplamıyor? Bu sorunun neyi var? İşine gelince cevaplıyor, işine gelmeyince cevaplamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hata bulmada gayet iyi de sıfırdan kod yazmada hala çok sıkıntılı ona güvenerek iş yapılamaz zaten. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1719538 O kadar kod sorusu soruyoruz, cevaplıyor. Bunu neden cevaplamıyor? Bu sorunun neyi var? İşine gelince cevaplıyor, işine gelmeyince cevaplamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hata bulmada gayet iyi de sıfırdan kod yazmada hala çok sıkıntılı ona güvenerek iş yapılamaz zaten.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 29 Mart 2023 #5 Marmelatseven dedi: Hocam hata bulmada gayet iyi de sıfırdan kod yazmada hala çok sıkıntılı ona güvenerek iş yapılamaz zaten. Genişletmek için tıkla... Ben kodları test ediyorum, hata var ise onu da bota sorarım. Zaten bu zamana kadar pek problem çıkarmadı. Verdiği kodlar güzel çalıştı. Önemli olan çok karmaşık sormamak ve anlaşılır yazmak. Artı 0 Eksi
Marmelatseven dedi: Hocam hata bulmada gayet iyi de sıfırdan kod yazmada hala çok sıkıntılı ona güvenerek iş yapılamaz zaten. Genişletmek için tıkla... Ben kodları test ediyorum, hata var ise onu da bota sorarım. Zaten bu zamana kadar pek problem çıkarmadı. Verdiği kodlar güzel çalıştı. Önemli olan çok karmaşık sormamak ve anlaşılır yazmak.
Marmelatseven Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 29 Mart 2023 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben kodları test ediyorum, hata var ise onu da bota sorarım. Zaten bu zamana kadar pek problem çıkarmadı. Verdiği kodlar güzel çalıştı. Önemli olan çok karmaşık sormamak ve anlaşılır yazmak. Genişletmek için tıkla... Daha bie fırın ekmek yemesi lazım hocam. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben kodları test ediyorum, hata var ise onu da bota sorarım. Zaten bu zamana kadar pek problem çıkarmadı. Verdiği kodlar güzel çalıştı. Önemli olan çok karmaşık sormamak ve anlaşılır yazmak. Genişletmek için tıkla... Daha bie fırın ekmek yemesi lazım hocam.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 12 Nisan 2023 #7 Marmelatseven dedi: Daha bir fırın ekmek yemesi lazım hocam. Genişletmek için tıkla... 1 fırın ekmek mi? Az değil mi? Artı 0 Eksi
Marmelatseven dedi: Daha bir fırın ekmek yemesi lazım hocam. Genişletmek için tıkla... 1 fırın ekmek mi? Az değil mi?