IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Merhaba proje ödevim için yardım alacağım. Slayt hazırlayan bir yapay zeka var mı?
ayberkt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 Tome kullanabilirsiniz.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #3 Tome türkçe çalışabiliyor mu ? Veya türkçe destekleyen farklı bir yer var mı ? IIMERTII dedi: Tome türkçe çalışabiliyor mu ? Veya türkçe destekleyen farklı bir yer var mı ? Genişletmek için tıkla... Slaytı pdf olarak indiremiyor muyum ?
Tome türkçe çalışabiliyor mu ? Veya türkçe destekleyen farklı bir yer var mı ? IIMERTII dedi: Tome türkçe çalışabiliyor mu ? Veya türkçe destekleyen farklı bir yer var mı ? Genişletmek için tıkla... Slaytı pdf olarak indiremiyor muyum ?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.938 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 IIMERTII dedi: Tome Türkçe çalışabiliyor mu? Veya Türkçe destekleyen farklı bir yer var mı? Slaytı PDF olarak indiremiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Beğenirseniz yorumu (bildirim amaçlı) yarın ofise geçince atayım hocam. PC de 2 3 siteyi koleksiyona eklemiştim fakat absürt fiyatlar istiyorlardı :/ Microsoft Designer - Stunning designs in a flash kullanıma açılmadı ama takip ederseniz ilerisi için ekliyorum.
IIMERTII dedi: Tome Türkçe çalışabiliyor mu? Veya Türkçe destekleyen farklı bir yer var mı? Slaytı PDF olarak indiremiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Beğenirseniz yorumu (bildirim amaçlı) yarın ofise geçince atayım hocam. PC de 2 3 siteyi koleksiyona eklemiştim fakat absürt fiyatlar istiyorlardı :/ Microsoft Designer - Stunning designs in a flash kullanıma açılmadı ama takip ederseniz ilerisi için ekliyorum.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #5 tempZ dedi: Beğenirseniz yorumu (bildirim amaçlı) yarın ofise geçince atayım hocam. PC de 2 3 siteyi koleksiyona eklemiştim fakat absürt fiyatlar istiyorlardı :/ Microsoft Designer - Stunning designs in a flash kullanıma açılmadı ama takip ederseniz ilerisi için ekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bedava denemesi veya direkt ücretsiz yok mudur ?
tempZ dedi: Beğenirseniz yorumu (bildirim amaçlı) yarın ofise geçince atayım hocam. PC de 2 3 siteyi koleksiyona eklemiştim fakat absürt fiyatlar istiyorlardı :/ Microsoft Designer - Stunning designs in a flash kullanıma açılmadı ama takip ederseniz ilerisi için ekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bedava denemesi veya direkt ücretsiz yok mudur ?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.938 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #6 Hocam siz beğenince hatırladım, unutmuşum kusurma bakmayın. IIMERTII dedi: Bedava denemesi veya direkt ücretsiz yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bilmiyorum ama linkteki 3 5 deneme veriyor, sonra ücret istiyor (uğraşırsanız proxy ile halledilemeyecek sorun değil hocam) Presentation Software | Basic to Beautiful in Minutes with Beautiful.ai denediğimde güzel çalışıyordu TR fiyatlandırması yapılsa alınabilir ama dolar bazlı alınmaz :/ İşinize yarayabilir diye bunu da önereyim konu dışı ama vaadleri çok kullanışlı. AI Powered Cloud DLP for SaaS @IIMERTII hocam, ilk mesajda belirttiğim Microsoft Designer erişime açılmış deneyebilirsiniz. Son düzenleme: 30 Nisan 2023
Hocam siz beğenince hatırladım, unutmuşum kusurma bakmayın. IIMERTII dedi: Bedava denemesi veya direkt ücretsiz yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bilmiyorum ama linkteki 3 5 deneme veriyor, sonra ücret istiyor (uğraşırsanız proxy ile halledilemeyecek sorun değil hocam) Presentation Software | Basic to Beautiful in Minutes with Beautiful.ai denediğimde güzel çalışıyordu TR fiyatlandırması yapılsa alınabilir ama dolar bazlı alınmaz :/ İşinize yarayabilir diye bunu da önereyim konu dışı ama vaadleri çok kullanışlı. AI Powered Cloud DLP for SaaS @IIMERTII hocam, ilk mesajda belirttiğim Microsoft Designer erişime açılmış deneyebilirsiniz.