Napm adam Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Chat GPT hesabı açacağım ama telefon numaramı vermek istemiyorum, sadece e-posta ile giriş yapabilir miyim?
Chat GPT hesabı açacağım ama telefon numaramı vermek istemiyorum, sadece e-posta ile giriş yapabilir miyim?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 3 Mart 2023 #2 Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Mart 2023 #3 zValiant dedi: Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Google hesabında telefon numarası var ise bilgilerini oradan almaz mı? Bunu düşündün mü?
zValiant dedi: Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Google hesabında telefon numarası var ise bilgilerini oradan almaz mı? Bunu düşündün mü?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 3 Mart 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Google hesabında telefon numarası var ise bilgilerini oradan almaz mı? Bunu düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Chat GPT'nin öyle bir bilgiye erişmesi için yetkisi yok.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Google hesabında telefon numarası var ise bilgilerini oradan almaz mı? Bunu düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Chat GPT'nin öyle bir bilgiye erişmesi için yetkisi yok.
flop_0on Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 zValiant dedi: Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Google hesabımla girmeyi deNemiştim yinede telefon numarası istemişti.
zValiant dedi: Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Google hesabımla girmeyi deNemiştim yinede telefon numarası istemişti.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #6 Ben de telefon istememişti üye olurken. Direk gmail ile üye olmuştum. Siz de öyle yapın.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #7 Duyarın böylesi ya... Napm adam dedi: Chat GPT hesabı açacağım ama telefon numaramı vermek istemiyorum, sadece e-posta ile giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha dün girdim Google ile.
Duyarın böylesi ya... Napm adam dedi: Chat GPT hesabı açacağım ama telefon numaramı vermek istemiyorum, sadece e-posta ile giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha dün girdim Google ile.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #8 Sadece Google ile hem Dall e hem de ChatGPT kullandım ben.Google girişi ile olması lazım.
Napm adam Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #9 zValiant dedi: Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde telefon numarası da istiyor, telefon numarası doğrulamayı nasıl atlarım? Iori Yagami dedi: Ben de telefon istememişti üye olurken. Direk Gmail ile üye olmuştum. Siz de öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Denedim, ama telefon numarası vermeden giremiyorum. Son düzenleme: 3 Mart 2023
zValiant dedi: Evet yapabilirsiniz. Ben direkt Google hesabıyla giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde telefon numarası da istiyor, telefon numarası doğrulamayı nasıl atlarım? Iori Yagami dedi: Ben de telefon istememişti üye olurken. Direk Gmail ile üye olmuştum. Siz de öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Denedim, ama telefon numarası vermeden giremiyorum.
3 353270 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 272 Çözümler 12 3 Mart 2023 #10 Ben temp sms servisi ile üye olmuştum. Kendi numaramı vermedim. Temp SMS ile üye olmaya çalışın.