MR_Plazma Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Felsefe ödevim için internette araştırma yapmam rağmen istediğim bilgilere ulaşamadım. Bu yüzden Chat GPT'ye başvurdum. Peki kaynakçada ne yazacağım? edit: Başlıkta yanlışlıkla "Chat GPT12yi" yazmışım kusura bakmayın
Felsefe ödevim için internette araştırma yapmam rağmen istediğim bilgilere ulaşamadım. Bu yüzden Chat GPT'ye başvurdum. Peki kaynakçada ne yazacağım? edit: Başlıkta yanlışlıkla "Chat GPT12yi" yazmışım kusura bakmayın
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 28 Kasım 2023 #2 MR_Plazma dedi: Felsefe ödevim için internette araştırma yapmam rağmen istediğim bilgilere ulaşamadım. Bu yüzden chat GPT'ye başvurdum. Peki kaynakçada ne yazacağım? Genişletmek için tıkla... GPT de eğer alıntı yaptıysa yazar yazmıyorsa peki bu bilgileri nereden buldun diye sorabilirsiniz.
MR_Plazma dedi: Felsefe ödevim için internette araştırma yapmam rağmen istediğim bilgilere ulaşamadım. Bu yüzden chat GPT'ye başvurdum. Peki kaynakçada ne yazacağım? Genişletmek için tıkla... GPT de eğer alıntı yaptıysa yazar yazmıyorsa peki bu bilgileri nereden buldun diye sorabilirsiniz.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 28 Kasım 2023 #3 O ödevi sakın götürmeyin, götürür de bir de kaynağına ChatGPT yazarsanız öğretmen sizin onunla dalga geçtiğinizi falan düşünür ve haklı da olur
O ödevi sakın götürmeyin, götürür de bir de kaynağına ChatGPT yazarsanız öğretmen sizin onunla dalga geçtiğinizi falan düşünür ve haklı da olur
MR_Plazma Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 262364 dedi: O ödevi sakın götürmeyin, götürür de bir de kaynağına ChatGPT yazarsanız öğretmen sizin onunla dalga geçtiğinizi falan düşünür ve haklı da olur Genişletmek için tıkla... Peki kaynakçaya direk wikipedia falan yazsam paçayı kurtarır mıyım?
262364 dedi: O ödevi sakın götürmeyin, götürür de bir de kaynağına ChatGPT yazarsanız öğretmen sizin onunla dalga geçtiğinizi falan düşünür ve haklı da olur Genişletmek için tıkla... Peki kaynakçaya direk wikipedia falan yazsam paçayı kurtarır mıyım?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Kasım 2023 #5 ChatGPT'den kaynaklı bilgiler isteyin. Böylece kaynakçaya ne yazmanız gerektiğini de verecek.
7 724305 Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 290 Çözümler 4 28 Kasım 2023 #6 "Bu bilgiyi nereden aldın kaynak belirtir misin" yaz sonra da onun verdiği kaynakları ödevine yaz.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 28 Kasım 2023 #7 MR_Plazma dedi: Peki kaynakçaya direk Wikipedia falan yazsam paçayı kurtarır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, sizden bunu ödev olarak isteme sebepleri zaten teker teker araştırıp sunmanız siz direkt hazır bilgiye konduğunuz için 0 bile verebilir.
MR_Plazma dedi: Peki kaynakçaya direk Wikipedia falan yazsam paçayı kurtarır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, sizden bunu ödev olarak isteme sebepleri zaten teker teker araştırıp sunmanız siz direkt hazır bilgiye konduğunuz için 0 bile verebilir.
MR_Plazma Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #8 Ayrıca sadece ödevin bir alt başlığında GPT'yi kullandım 262364 dedi: Sanmıyorum, sizden bunu ödev olarak isteme sebepleri zaten teker teker araştırıp sunmanız siz direkt hazır bilgiye konduğunuz için 0 bile verebilir. Genişletmek için tıkla... araştırma yaptım ama hiçbir kaynak bulamadım ayrıca dediğim gibi ödevin sadece bir alt başlığında GPT'yi kullandım 724305 dedi: "Bu bilgiyi nereden aldın kaynak belirtir misin" yaz sonra da onun verdiği kaynakları ödevine yaz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama kaynakça veremem gibisinden bir şeyler söyledi
Ayrıca sadece ödevin bir alt başlığında GPT'yi kullandım 262364 dedi: Sanmıyorum, sizden bunu ödev olarak isteme sebepleri zaten teker teker araştırıp sunmanız siz direkt hazır bilgiye konduğunuz için 0 bile verebilir. Genişletmek için tıkla... araştırma yaptım ama hiçbir kaynak bulamadım ayrıca dediğim gibi ödevin sadece bir alt başlığında GPT'yi kullandım 724305 dedi: "Bu bilgiyi nereden aldın kaynak belirtir misin" yaz sonra da onun verdiği kaynakları ödevine yaz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama kaynakça veremem gibisinden bir şeyler söyledi
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.080 Çözümler 2 29 Kasım 2023 #9 Bing yapay zeka üzerinde yazdır o sana otomatik kaynak veriyor.