Chat GPT4-O kamera ile nasıl kullanılır?

said7219

Centipat
ChatGPT 4-o videoları izledim ve o videolarda birçok dile kusursuzca çevirdiğini ve kamerayı da aktif olarak kullandığını gördüm. Bundan dolayı abonelik satın aldım. Ama fotoğraf çekme dışında anlık olarak kamerayı görüp etrafı algılayabilmesini aktive edemedim. Aynı zamanda çeviriyi de pek iyi yapamıyor. Bunun sebebi ne? Nasıl düzeltebilirim ve aktive edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT 4-o videoları izledim ve o videolarda birçok dile kusursuzca çevirdiğini ve kamerayı da aktif olarak kullandığını gördüm. Bundan dolayı abonelik satın aldım. Ama fotoğraf çekme dışında anlık olarak kamerayı görüp etrafı algılayabilmesini aktive edemedim. Aynı zamanda çeviriyi de pek iyi yapamıyor. Bunun sebebi ne? Nasıl düzeltebilirim ve aktive edebilirim?

"Chat GPT 4-o" aktif bir şekilde canlık kamera kullanamıyor zaten. Fotoğraf çekip, fotoğraf yükleyebilirsiniz sadece. Plus almayan kişiler ise fotoğraf yüklemek için bir limiti bulunuyor. Bu limitte belirli aralıklarla sıfırlanıyor, yani limit bitsede bir süre sonra yine geliyor. Fiyatına göre gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Normal hali de ihtiyacımı yeterince karşılıyor.

Chatgpt4-o diyordu. Resmen dolandırıldım yani
Muhtemelen bu özellik yakında eklenecektir. Planı yükseltme sayfasında böyle bir özellik yer almıyor. Keşke satın almadan önce okusaydınız.
Ekran görüntüsü 2024-07-24 002906.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı