B Beag_5 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 105 Çözümler 2 20 Ağustos 2023 #1 Kod yazarken bir yerde takıldım ve bu yüzden chat GPT'yi açtım. Kendisine merhaba yazdım ve bana böyle bir cevap verdi: Eki Görüntüle 1909815 Dosya Ekleri 1692523380950.png 22,5 KB · Görüntüleme: 267
Kod yazarken bir yerde takıldım ve bu yüzden chat GPT'yi açtım. Kendisine merhaba yazdım ve bana böyle bir cevap verdi: Eki Görüntüle 1909815
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 20 Ağustos 2023 #2 Sponsorluk büyük ihtimal hocam. Bir işletmeye davet ediyor sizi.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 20 Ağustos 2023 #3 Serverlarda şu anda bakım var mı demek istiyor acaba? Sorduğunuz soruya cevap verdi mi? aspenaX dedi: Sponsorluk büyük ihtimal hocam. Bir işletmeye davet ediyor sizi. Genişletmek için tıkla... İşletme ismi falan yok hocam yazıda.
Serverlarda şu anda bakım var mı demek istiyor acaba? Sorduğunuz soruya cevap verdi mi? aspenaX dedi: Sponsorluk büyük ihtimal hocam. Bir işletmeye davet ediyor sizi. Genişletmek için tıkla... İşletme ismi falan yok hocam yazıda.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 20 Ağustos 2023 #4 Beag_5 dedi: Kod yazarken bir yerde takıldım ve bu yüzden chat GPT'yi açtım. Kendisine merhaba yazdım ve bana böyle bir cevap verdi: Eki Görüntüle 1909815 Genişletmek için tıkla... Bazen cildiriyor boyle, varolussal depresyon cekenini bile gordum.
Beag_5 dedi: Kod yazarken bir yerde takıldım ve bu yüzden chat GPT'yi açtım. Kendisine merhaba yazdım ve bana böyle bir cevap verdi: Eki Görüntüle 1909815 Genişletmek için tıkla... Bazen cildiriyor boyle, varolussal depresyon cekenini bile gordum.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 20 Ağustos 2023 #5 Big Sumak dedi: İşletme ismi falan yok hocam yazıda. Genişletmek için tıkla... Chill BBQ bir işletme ismidir hocam.
Big Sumak dedi: İşletme ismi falan yok hocam yazıda. Genişletmek için tıkla... Chill BBQ bir işletme ismidir hocam.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 20 Ağustos 2023 #6 aspenaX dedi: Chill BBQ bir işletme ismidir hocam. Genişletmek için tıkla... "For a chill BBQ", keyifli bir mangal gibi bir şey demiş, ne işletmesi? İşletme olsa C harfi büyük olur, işletmenin linki olur.
aspenaX dedi: Chill BBQ bir işletme ismidir hocam. Genişletmek için tıkla... "For a chill BBQ", keyifli bir mangal gibi bir şey demiş, ne işletmesi? İşletme olsa C harfi büyük olur, işletmenin linki olur.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 20 Ağustos 2023 #7 Öğeyi denetle güzel de İngilizce kötü.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 20 Ağustos 2023 #8 Beag_5 dedi: Kod yazarken bir yerde takıldım ve bu yüzden chat GPT'yi açtım. Kendisine merhaba yazdım ve bana böyle bir cevap verdi: Eki Görüntüle 1909815 Genişletmek için tıkla... Dostum sevgiye ilk defa mı maruz kaldın?
Beag_5 dedi: Kod yazarken bir yerde takıldım ve bu yüzden chat GPT'yi açtım. Kendisine merhaba yazdım ve bana böyle bir cevap verdi: Eki Görüntüle 1909815 Genişletmek için tıkla... Dostum sevgiye ilk defa mı maruz kaldın?
B Beag_5 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 105 Çözümler 2 20 Ağustos 2023 #9 Tunahan Arık dedi: Öğeyi denetle güzel de İngilizce kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam ister inanın ister inanmayın ancak öğeyi denetle yok. Neden böyle bir şey yapayım?
Tunahan Arık dedi: Öğeyi denetle güzel de İngilizce kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam ister inanın ister inanmayın ancak öğeyi denetle yok. Neden böyle bir şey yapayım?
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 20 Ağustos 2023 #10 Big Sumak dedi: "For a chill BBQ", keyifli bir mangal gibi bir şey demiş, ne işletmesi? İşletme olsa C harfi büyük olur, işletmenin linki olur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Araştırma yapınca BBQ Chill diye bir firma çıkıyor ama o yüzden söyledim. Kusura bakmayın.
Big Sumak dedi: "For a chill BBQ", keyifli bir mangal gibi bir şey demiş, ne işletmesi? İşletme olsa C harfi büyük olur, işletmenin linki olur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Araştırma yapınca BBQ Chill diye bir firma çıkıyor ama o yüzden söyledim. Kusura bakmayın.