ChatGPT-4 ücretsiz veya deneme sürümü var mıdır?

1/15 yazan yeşil şey ne anlama geliyor?

1/15 yazan yeşil şey ne anlama geliyor?

Onu kendisine sorduğum da önceki sorulara erişmeniz için var tarzı bir şey demişti fakat 15 gibi sinir koymasını açıklayamamıştı. Bende pek önemsemedim 15 soru sorunca duruyor mu?

Onu kendisine sorduğum da önceki sorulara erişmeniz için var tarzı bir şey demişti fakat 15 gibi sinir koymasını açıklayamamıştı. Bende pek önemsemedim 15 soru sorunca duruyor mu?
Hocam denemedim duruyorsa da ihtiyacım var boşa harcamak istemiyorum ChatGPT yetmediği yerde destek alacağım.

Hocam denemedim duruyorsa da ihtiyacım var boşa harcamak istemiyorum ChatGPT yetmediği yerde destek alacağım.

"Bing botu için konuşma sınırı getirildi. Microsoft'un Bing ChatGPT notlarında açık bir şekilde görülebiliyor. Şu anda günlük sohbet sınırı 300'e kadar, oturum içi sohbet turunun ise 30'a kadar çıkarıldı."

Sınırlama bu şekildeymiş hocam. En kötü hesap değiştirip soru sormaya devam edersiniz.

Hocam cevaplar tatmin edici değil. GPT 4 ile bu cevapların alakası yok bence. Arama motoru sonucu ağırlıklı cevaplar veriyor. Örneğin bir fotoğraftan tablo çıkarma vs. yapamıyoruz.

Hocam cevaplar tatmin edici değil. GPT 4 ile bu cevapların alakası yok bence. Arama motoru sonucu ağırlıklı cevaplar veriyor. Örneğin bir fotoğraftan tablo çıkarma vs. yapamıyoruz.

ChatGPT'nin görüntü işleme özelliğini YouTube'dan aratın, beklediğiniz direk fotoğraf atıp yorumlamak galiba ama öyle bir şey yok hocam. Link üzerinden arama yapıyor fotoğrafı inceleyen başka verileri karşılaştırıp size sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…