mrunknxwn Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:21 #1 ChatGPT Plus üyeliğim var fakat sadece 4o-5-4.1 falan kullanabiliyorum. Ben GPT-4 modelini kullanmak istiyorum, buna erişebileceğim bir site bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:30
ChatGPT Plus üyeliğim var fakat sadece 4o-5-4.1 falan kullanabiliyorum. Ben GPT-4 modelini kullanmak istiyorum, buna erişebileceğim bir site bilen var mı?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.278 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul Dün 18:51 #2 GPT-4, ChatGPT üzerinden kaldırıldı. Yerine 4o'yu koydular ama hala API üzerinden "Legacy models" kısmında destekleniyor: OpenAI Platform Explore developer resources, tutorials, API docs, and dynamic examples to get the most out of OpenAI's platform. platform.openai.com API üzerinden kullanmak istemezsen, senin yerine kullanan bir servis üzerinden yine kullanabilirsin. Örneğin: GPT-5 vs. GPT-4 Turbo Compare models on the AI Playground. ai-sdk.dev
GPT-4, ChatGPT üzerinden kaldırıldı. Yerine 4o'yu koydular ama hala API üzerinden "Legacy models" kısmında destekleniyor: OpenAI Platform Explore developer resources, tutorials, API docs, and dynamic examples to get the most out of OpenAI's platform. platform.openai.com API üzerinden kullanmak istemezsen, senin yerine kullanan bir servis üzerinden yine kullanabilirsin. Örneğin: GPT-5 vs. GPT-4 Turbo Compare models on the AI Playground. ai-sdk.dev