ChatGPT 4O free limit neye göre belirleniyor?

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ücretsiz ChatGPT üyeliğim var ve free olarak belli bir şeye kadar GPT-4o kullanabiliyorum. Dün 2 saat falan yazdım bir sıkıntı olmadı en son 3 resim sınırı varmış 3. resimden sonra uyarı verdi fakat bugün resim yükletmediğim halde 5-10 dakika bile olmadan free limitin doldu dedi, bunun sebebi nedir neye göre belirleniyor free limit?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tur yapay zeka araçlari token dedigimiz kelimeyle ucretlendirilir/hesaplanir. Ucretsizde de muhtemelen token sinirina takiliyorsunuz belirli miktarda token yani kelime hakkiniz var.

Bu tur yapay zeka araçlari token dedigimiz kelimeyle ucretlendirilir/hesaplanir. Ucretsizde de muhtemelen token sinirina takiliyorsunuz belirli miktarda token yani kelime hakkiniz var.
Sürekli değişiyor mu bu token hocam çok bilmiyorum da?

Sürekli değişiyor mu bu token hocam çok bilmiyorum da?
Kullandiginiz araca ve modele bagli internetten daha net verilere ulasabilirsiniz. Guncelleme yani kullanilabilir token sayisinda dusus ya da yukseltme yapabilir firma insiyatifine kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…