xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #1 Araştırdığımda hep ücretsiz olduğu ve mobil uygulamayı indirip kullanılabileceğini öğrendim. Gerçekten ücretsiz mi? Ücretsiz ise nasıl kullanabilirim?
Araştırdığımda hep ücretsiz olduğu ve mobil uygulamayı indirip kullanılabileceğini öğrendim. Gerçekten ücretsiz mi? Ücretsiz ise nasıl kullanabilirim?
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 Play Store uzerinden ChatGPT diye arat indir. Su anlik ucretsiz ama teste katilanlara sunuluyor. Birkac haftaya gelir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Play Store uzerinden ChatGPT diye arat indir. Su anlik ucretsiz ama teste katilanlara sunuluyor. Birkac haftaya gelir muhtemelen.
brk5000 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 21 Mayıs 2024 #3 Daha deneme sürümünde dediğiniz özellikler tam olarak gelmedı. 1-2 haftaya tamamen pıyasaya ücretsiz geleceği söylenıyor. Artı 0 Eksi
Daha deneme sürümünde dediğiniz özellikler tam olarak gelmedı. 1-2 haftaya tamamen pıyasaya ücretsiz geleceği söylenıyor.
KS KS xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #4 k7llu dedi: Play Store uzerinden ChatGPT diye arat indir. Su anlik ucretsiz ama teste katilanlara sunuluyor. Birkac haftaya gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teste nasıl katılabilirim? brk5000 dedi: Daha deneme sürümünde dediğiniz özellikler tam olarak gelmedı. 1-2 haftaya tamamen pıyasaya ücretsiz geleceği söylenıyor. Genişletmek için tıkla... Kullananlar var bende kullanmak isterim Artı 0 Eksi
k7llu dedi: Play Store uzerinden ChatGPT diye arat indir. Su anlik ucretsiz ama teste katilanlara sunuluyor. Birkac haftaya gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teste nasıl katılabilirim? brk5000 dedi: Daha deneme sürümünde dediğiniz özellikler tam olarak gelmedı. 1-2 haftaya tamamen pıyasaya ücretsiz geleceği söylenıyor. Genişletmek için tıkla... Kullananlar var bende kullanmak isterim
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #5 xeyro65 dedi: Teste nasıl katılabilirim? Kullananlar var bende kullanmak isterim Genişletmek için tıkla... Teste bildigim kadariyla reklam ajanslarinin ortaklari katilabiliyor sadece, bu da muhtemelen YouTube yada diger sosyal medya platformlari uzerinden hype olusturmak. Artı 0 Eksi
xeyro65 dedi: Teste nasıl katılabilirim? Kullananlar var bende kullanmak isterim Genişletmek için tıkla... Teste bildigim kadariyla reklam ajanslarinin ortaklari katilabiliyor sadece, bu da muhtemelen YouTube yada diger sosyal medya platformlari uzerinden hype olusturmak.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 21 Mayıs 2024 #6 Ben kullanıyorum gerçekçi tepkiler vermiyor ama gayet iyi. Artı 0 Eksi
KS KS xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #7 766538 dedi: Ben kullanıyorum gerçekçi tepkiler vermiyor ama gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanılır diye sordum hocam Artı 0 Eksi
766538 dedi: Ben kullanıyorum gerçekçi tepkiler vermiyor ama gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanılır diye sordum hocam
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #8 xeyro65 dedi: Teste nasıl katılabilirim? Kullananlar var bende kullanmak isterim Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönderebiliyorsun. Günlük yazma limitin gibi bir şey oluyor diye biliyorum. Geçen bir shitpost resmi atarak denemiştim. Sürprizbozan: cevabı Artı 0 Eksi
xeyro65 dedi: Teste nasıl katılabilirim? Kullananlar var bende kullanmak isterim Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönderebiliyorsun. Günlük yazma limitin gibi bir şey oluyor diye biliyorum. Geçen bir shitpost resmi atarak denemiştim. Sürprizbozan: cevabı
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 21 Mayıs 2024 #9 766538 dedi: Ben kullanıyorum gerçekçi tepkiler vermiyor ama gayet iyi. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüğünüz gösterilen yeni özellikler henüz yayınlanmadı. Artı 0 Eksi
766538 dedi: Ben kullanıyorum gerçekçi tepkiler vermiyor ama gayet iyi. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüğünüz gösterilen yeni özellikler henüz yayınlanmadı.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 21 Mayıs 2024 #10 Telefona uygulamasını indiriyorsun yazı yazılan alanın yanında kulaklık işareti. Var ona tıklaman gerek. TheBoraw dedi: Fotoğraf gönderebiliyorsun. Günlük yazma limitin gibi bir şey oluyor diye biliyorum. Geçen bir shitpost resmi atarak denemiştim. Sürprizbozan: cevabı Eki Görüntüle 2201373 Genişletmek için tıkla... O normal model sesli sohbetle konuşuyorsun. Artı 0 Eksi
Telefona uygulamasını indiriyorsun yazı yazılan alanın yanında kulaklık işareti. Var ona tıklaman gerek. TheBoraw dedi: Fotoğraf gönderebiliyorsun. Günlük yazma limitin gibi bir şey oluyor diye biliyorum. Geçen bir shitpost resmi atarak denemiştim. Sürprizbozan: cevabı Eki Görüntüle 2201373 Genişletmek için tıkla... O normal model sesli sohbetle konuşuyorsun.