ChatGPT-4o sadece bir başlangıç olabilir mi?

Valla artık ileride ne olacağını hiç kestiremiyorum. Tek umudum tüm dünyanın Watch Dogs'a falan dönmemesi.

Somon balığının oyunları...

Al benden de o kadar. Watch Dogs'dan daha çok fallout'a döner diye korkuyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hocam. Kaybolan meslekler kadar yeni iş fikirleride doğpacaktır bence.

Katılmıyorum. Bence insanlar tehlikenin farkında değil, farkında olanlar da bu cümle gibi çok pozitif bakıyorlar. Yeni meslek ortaya çıkacağı falan yok acı ama gerçek bu.

Yapay zeka ile yapılacak 3 iş örneği verebilecek var mı? Prompt mühendisliği şimdiden bitti, onu bile yapay zeka yok etti. Ortaya çıkardığı tek işin bile sonunu getiriyor

Ben senin yerinde olsam illa mühendislik diyorsan makine mühendisliği belki elektrik elektronik yazardım. Şu an bilgisayar 4. Sınıf öğrencisiyim, 2 sene önce geleceğin mesleği denilen meslek şu an çalkalanıyor.

Merhaba! Sanmiyorum ele geçiremezler yapay zekları ihma etme fişini çekme gücü var insanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…