CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar ChatGPT 4O ya ücretsiz erişebilir miyim yoksa ChatGPT plusa 20 dolar verip mi erişebiliyoruz?
Arkadaşlar ChatGPT 4O ya ücretsiz erişebilir miyim yoksa ChatGPT plusa 20 dolar verip mi erişebiliyoruz?
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Haziran 2024 #2 O zaten herkese ücretsiz yayımlanmadı mı?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Haziran 2024 #3 CüneyttK dedi: Arkadaşlar ChatGPT 4O ya ücretsiz erişebilir miyim yoksa ChatGPT plusa 20 dolar verip mi erişebiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Hesap açarak ücretsiz erişebilirsin. Plus gerekmiyor.
CüneyttK dedi: Arkadaşlar ChatGPT 4O ya ücretsiz erişebilir miyim yoksa ChatGPT plusa 20 dolar verip mi erişebiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Hesap açarak ücretsiz erişebilirsin. Plus gerekmiyor.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Haziran 2024 #4 Fueren dedi: Hesap açarak ücretsiz erişebilirsin. Plus gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... 20 dolarlık versiyonunun farkı ne?
Fueren dedi: Hesap açarak ücretsiz erişebilirsin. Plus gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... 20 dolarlık versiyonunun farkı ne?
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.884 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 CüneyttK dedi: 20 dolarlık versiyonunun farkı ne? Genişletmek için tıkla... 5 kat daha fazla mesaj hakkı. Fakat 4O şu an sadece metin bazlı yanıt için çalışıyor, lansmanda gösterilen kamera açma gibi tam sürüm yayınlanmadı.
CüneyttK dedi: 20 dolarlık versiyonunun farkı ne? Genişletmek için tıkla... 5 kat daha fazla mesaj hakkı. Fakat 4O şu an sadece metin bazlı yanıt için çalışıyor, lansmanda gösterilen kamera açma gibi tam sürüm yayınlanmadı.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 9 Haziran 2024 #6 tempZ dedi: 5 kat daha fazla mesaj hakkı. Fakat 4O şu an sadece metin bazlı yanıt için çalışıyor, lansmanda gösterilen kamera açma gibi tam sürüm yayınlanmadı. Genişletmek için tıkla... Aslında ekte resim belirtebiliyorsunuz. Örneğin resim verip orada ne yazdığını soruyorsunuz ve anlıyor.
tempZ dedi: 5 kat daha fazla mesaj hakkı. Fakat 4O şu an sadece metin bazlı yanıt için çalışıyor, lansmanda gösterilen kamera açma gibi tam sürüm yayınlanmadı. Genişletmek için tıkla... Aslında ekte resim belirtebiliyorsunuz. Örneğin resim verip orada ne yazdığını soruyorsunuz ve anlıyor.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Haziran 2024 #7 tempZ dedi: 5 kat daha fazla mesaj hakkı. Fakat 4O şu an sadece metin bazlı yanıt için çalışıyor, lansmanda gösterilen kamera açma gibi tam sürüm yayınlanmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım bende o sekil varsa alacaktım söylediğin iyi oldu.
tempZ dedi: 5 kat daha fazla mesaj hakkı. Fakat 4O şu an sadece metin bazlı yanıt için çalışıyor, lansmanda gösterilen kamera açma gibi tam sürüm yayınlanmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım bende o sekil varsa alacaktım söylediğin iyi oldu.
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.884 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #8 CüneyttK dedi: Anladım bende o sekil varsa alacaktım söylediğin iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, o yüzden belirttim. Bence Apple lansmanını bekliyorlar ama bekleyip göreceğiz.
CüneyttK dedi: Anladım bende o sekil varsa alacaktım söylediğin iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, o yüzden belirttim. Bence Apple lansmanını bekliyorlar ama bekleyip göreceğiz.