Ücretsiz verilerle geliştiriyor olamazlar mı? VDS'i olan herkes model geliştirebilir.
Ücretsiz verilerle geliştiriyor olamazlar mı? VDS'i olan herkes model geliştirebilir.
Arkadaşım adamlar botu zor açık tutuyor, ChatGPT API'sine para ödemeye paraları yok ne diyorsun? İftira atmayın.
ChatGPT veya herhangi bir yapay zeka bdfd kodu yazabiliyor mu peki?
Eki Görüntüle 1957840
Yine yanlış bir varsayım. VDS ile 10 trilyon parametreli modeli train etmeye başlasana. Bitince yaşıyor olursam haber edersin bana.Ücretsiz verilerle geliştiriyor olamazlar mı? VDS'i olan herkes model geliştirebilir.
Yine yanlış bir varsayım. VDS ile 10 trilyon parametreli modeli train etmeye başlasana. Bitince yaşıyor olursam haber edersin bana.
ChatGPT kullandıklarını kabul etmemek için neden bu kadar uzatıyorsun anlamıyorum.
Yine yanlış bir varsayım. VDS ile 10 trilyon parametreli modeli train etmeye başlasana. Bitince yaşıyor olursam haber edersin bana.
ChatGPT kullandıklarını kabul etmemek için neden bu kadar uzatıyorsun anlamıyorum.
import psycopg2
import openai
from colorama import Fore, Style
conn = psycopg2.connect(
dbname="",
user="",
password="",
host=""
)
cur = conn.cursor()
cur.execute("""
CREATE TABLE IF NOT EXISTS konusmalar (
id serial PRIMARY KEY,
kullanici_girdisi TEXT,
chatgpt_cevabi TEXT
)
""")
conn.commit()
openai.api_key = " "
def get_past_conversations():
cur.execute("SELECT kullanici_girdisi, chatgpt_cevabi FROM konusmalar")
conversations = cur.fetchall()
return conversations
def interact_with_chatgpt(user_input):
try:
past_conversations = get_past_conversations()
conversation_history = "\n".join([f"Kullanıcı: {input}\nChatGPT: {response}" for input, response in past_conversations])
response = openai.Completion.create(
engine="text-davinci-003", # veya diğer modeller.
prompt=f"{conversation_history}\nKullanıcı: {user_input}\nChatGPT:",
max_tokens=50
)
chatgpt_response = response.choices[0].text.strip()
except Exception as e:
chatgpt_response = "Hata , cevap üretilemedi."
# ChatGPT yanıtının uzunluğunu kontrol et
if len(chatgpt_response) >= 4096:
chatgpt_response = "Token limitini aştım."
cur.execute("INSERT INTO konusmalar (kullanici_girdisi, chatgpt_cevabi) VALUES (%s, %s)", (user_input, chatgpt_response))
conn.commit()
return chatgpt_response
# Programı başlat
while True:
user_input = input("Message: ")
chatgpt_response = interact_with_chatgpt(user_input)
print(f"ChatGPT: {chatgpt_response}")
Peki buna ne diyebilirsiniz arkadaşım.Merhaba,
Şahısın yaptığı şey sadece modeli hata veresiye kadar konuşturması ve sonrasında bunun ekran görüntüsü alıp, text-davinci-002' modelli ücretsiz CortexAI botuyla karşılaştırmasıdır, sanırım kendisi Cortex Discord sunucusunda bir yetkili ve reklam yapıp insanları kandırmaya çalışıyor.
EK: aşağıda ücretli API kullanarak nasıl modele ince ayar vermek için veri tabanı bağlantısı kurulduğu paylaşılmıştır.
Python:import psycopg2 import openai from colorama import Fore, Style conn = psycopg2.connect( dbname="", user="", password="", host="" ) cur = conn.cursor() cur.execute(""" CREATE TABLE IF NOT EXISTS konusmalar ( id serial PRIMARY KEY, kullanici_girdisi TEXT, chatgpt_cevabi TEXT ) """) conn.commit() openai.api_key = " " def get_past_conversations(): cur.execute("SELECT kullanici_girdisi, chatgpt_cevabi FROM konusmalar") conversations = cur.fetchall() return conversations def interact_with_chatgpt(user_input): try: past_conversations = get_past_conversations() conversation_history = "\n".join([f"Kullanıcı: {input}\nChatGPT: {response}" for input, response in past_conversations]) response = openai.Completion.create( engine="text-davinci-003", # veya diğer modeller. prompt=f"{conversation_history}\nKullanıcı: {user_input}\nChatGPT:", max_tokens=50 ) chatgpt_response = response.choices[0].text.strip() except Exception as e: chatgpt_response = "Hata , cevap üretilemedi." # ChatGPT yanıtının uzunluğunu kontrol et if len(chatgpt_response) >= 4096: chatgpt_response = "Token limitini aştım." cur.execute("INSERT INTO konusmalar (kullanici_girdisi, chatgpt_cevabi) VALUES (%s, %s)", (user_input, chatgpt_response)) conn.commit() return chatgpt_response # Programı başlat while True: user_input = input("Message: ") chatgpt_response = interact_with_chatgpt(user_input) print(f"ChatGPT: {chatgpt_response}")
EK: Lütfen bu kodu CortexAI gibi kendi modelinizi yarattığınızı düşünerek kullanmayın. (Bu bir discord botu örneği değildir.)
Peki buna ne diyebilirsiniz arkadaşım.