ChatGPT Android cihazda sesi ahizeden çıkıyor

clane.spoth

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
ChatGPT Android uygulamasını aktif bir şekilde kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır yaşadığım bir sorun var ve bir türlü çözümünü bulamadım.
ChatGPT ile karşılıklı sesli konuşurken (kulaklık simgesi) yapay zekanın sesi ahizeden geliyor. Normal metni sese çevirdiğimde hoparlörden geliyorken karşılıklı sesli konuşurken ahizeden geliyor. Bazen çok nadir de olsa kendiliğinden düzeliyor ve hoparlörden geliyor ama bu da çok sürmüyor ses yine ahizeden gelmeye devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl çözülür? Uygulamayı sildim, tekrar yükledim ama çözüm olmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240628-010449_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20240628-010449_ChatGPT.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 129
Görünüşe göre sizinle özel konusmak istiyor hcoam, başka açıklaması yok :).

Bende kullanıyorum fakat belirttiğiniz sorunu hiç yasamadjm bu

Herkese merhaba,
ChatGPT Android uygulamasını aktif bir şekilde kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır yaşadığım bir sorun var ve bir türlü çözümünü bulamadım.
ChatGPT ile karşılıklı sesli konuşurken (kulaklık simgesi) yapay zekanın sesi ahizeden geliyor. Normal metni sese çevirdiğimde hoparlörden geliyorken karşılıklı sesli konuşurken ahizeden geliyor. Bazen çok nadir de olsa kendiliğinden düzeliyor ve hoparlörden geliyor ama bu da çok sürmüyor ses yine ahizeden gelmeye devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl çözülür? Uygulamayı sildim, tekrar yükledim ama çözüm olmadı.
Yaşaması nadir bir şey gibi. Aklıma bir çözüm gelmiyor. İsterseniz Gemini'yi de deneyebilirsiniz.

Bende de ayni sorun var. Benim telefonda problem var herhalde diye düsünüyordum ama sizinkiyle ayni. Samsung Galaxy Note 10 + telefonum. Maalesef ben de aradim ama bir çözüm bulamadım. Bulunca paylasirsaniz sevinirim.

Bende de ayni sorun var. Benim telefonda problem var herhalde diye düsünüyordum ama sizinkiyle ayni. Samsung Galaxy Note 10 + telefonum. Maalesef ben de aradim ama bir çözüm bulamadım. Bulunca paylasirsaniz sevinirim.
Hocam bende Samsung saat bluetooth ile bağlı olduğunda önceden yapıyordu ancak şu an saat bağlı olsa bile 3 ay önce ChatGPT'ye gelen yeni özellik ile artık gelişmiş ses moduna girdiğimizde sağ üst kısımda bluetooth ya da hoparlör simgesine tıklayarak anlık ses çıkış modunu seçerek sorunu çözebiliyorsunuz. Uygulama güncel değilse güncellemenizi öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250521-130640_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20250521-130640_ChatGPT.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 43

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı