3 giriş seçeneğini de denedim, 3'ünde de hata verdi.
Tarayıcı değiştirdim, tarayıcı verilerini sildim.
İnternet değiştirdim, mobil veriyle denedim.
Uygulamayı silip yeniden yükledim.
Eski sürümleri yükledim.
Telefonu kapatıp açtım, yeniden başlattım.
Tarih ve Saat ayarını manuele çevirip tekrar otomatik yaptım.
Giriş yapamıyorum, olmuyor. Hesapla hiçbir alakası yok. Ben hiçbir hesaba giremiyorum, benim denediğim hesapla hem mobilden hem de masaüstünden giriliyor. Sorun nedir?
Hesaba var ise tablet veya PC'de girmeyi deneyiniz, aynı sorun o cihazlarda var mı? Sonucu haber verirseniz sevinirim. Onlar da aynı sorun var ise farklı yok ise farklı bir yöntem söyleyeceğim
Hesaba var ise tablet veya PC'de girmeyi deneyiniz, aynı sorun o cihazlarda var mı? Sonucu haber verirseniz sevinirim. Onlar da aynı sorun var ise farklı yok ise farklı bir yöntem söyleyeceğim
Burada Play Store'un güncelliğini kontrol etmeniz önerilmiş. Zaten güncelse, hata mesajında size bir tanımlayıcı verildiğini görüyorum (code:07a08c17-3576-4915-af65-50c6c4a602 79,service 401 88cfd122bdcacc07-IST), onunla birlikte desteğe yazın. Yardımcı olabilirler belki.
Burada Play Store'un güncelliğini kontrol etmeniz önerilmiş. Zaten güncelse, hata mesajında size bir tanımlayıcı verildiğini görüyorum (code:07a08c17-3576-4915-af65-50c6c4a602 79,service 401 88cfd122bdcacc07-IST), onunla birlikte desteğe yazın. Yardımcı olabilirler belki.
Şimdi tekrar yazdım. Zaten yazmıştım ama site içi mesaj entegresinden yazmıştım. Ona da cevap yazmışlar fakat mail olarak gelmemiş cevapları, ben de görmemişim. Şimdi döndüm, cihaz bilgileri vs. verdim. Cevap bekliyorum tekrardan.
Mesajınız gözümden kaçmış. Sitelerindeki destek kısmından iletişime geçtim ve kendileri ilk mesajda uygulaman güncel mi kontrol et gibi boş yanıtlardan sonra henüz bana dönmediler. Görüldü yemiş bir vaziyette cevap bekliyorum. Mesajımı öğle saatlerinde gördüler.
Umarım çözersiniz. Kullandığım telefon noble rom kurulu Samsung Note 9. Orjinal rom Android 10 iken bunda Android 14 kurulu. Nedeninin bu olabileceğini düşünerek ben de aynı hatayı alıyorum.