ChatGPT AutoCAD çizimi yapabilir mi?

Python uzantili dosyalar atiyordu. Denemekten zarar gelmez bence.

Yani o isleri ben pek bilmiyorum ancak direkt dosya halinde projeler yapiyor. Denerseniz bilgilendirirsiniz hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çizmesi gereken şeyi yüklesem, dwg. Formatında verebilme yeteneğine sahip mi? Kalıp planı çizmesini istiyorum.

Hepsinin bir dizi matematik işi olduğunu düşününce araştırmasam da mümkün olduğunu biliyorum. Çünkü 3D anlamında birçok güzel çalışan sistem gördüğümü hatırlıyorum. Ücretsiz olabileceği konusunda hiç umut görmüyorum. Render aşamasına gitmeyen her şeyin yapay zeka ile çok güzel prodüksiyonu yapılabiliyor ve bu konuyu hiç araştırmadım. Bunları da yeni yeni 3DS Max ile tasarım sürecini öğrenmeye başladığımdan ötürü aşinalıktan anımsıyorum.

Hepsinin bir dizi matematik işi olduğunu düşününce araştırmasam da mümkün olduğunu biliyorum. Çünkü 3D anlamında birçok güzel çalışan sistem gördüğümü hatırlıyorum. Ücretsiz olabileceği konusunda hiç umut görmüyorum. Render aşamasına gitmeyen her şeyin yapay zeka ile çok güzel prodüksiyonu yapılabiliyor ve bu konuyu hiç araştırmadım. Bunları da yeni yeni 3DS Max ile tasarım sürecini öğrenmeye başladığımdan ötürü aşinalıktan anımsıyorum.

Sağ olun hocam deneyince yapabiliyor mu buraya atarım.

Sağ olun hocam deneyince yapabiliyor mu buraya atarım.

--------------------------------

Prompt olarak ara bakalım, neler çıkacak:

Kervanı yolda tokatlarken lazım olacaktır :)
Bir şeyler bulursan paylaş, bilelim.

Hocam dxf dosyası oluşturdu fakat AutoCAD de açmaya çalışınca siyah ekran verdi.

Oluşturmadı da Python'dan oluşturabileceğim kodları attı.

Hocam dxf dosyası oluşturdu fakat AutoCAD de açmaya çalışınca siyah ekran verdi.

Oluşturmadı da Python'dan oluşturabileceğim kodları attı.
Zaten Autocad konusunda hakim hissediyorsan direkt yapmak istediğin şeyi Youtube'da aramak üzere soru kalıplarıyla bulmayı deneyebilir misin? Eminim çok fazla deneyen vardır. Mesela bana bir örnek söyler misin, yapay zekanın ne çizmesini istiyorsun, dxf formatında mı olması gerekiyor?

Bu şekilde bir site buldum mesela:

Son düzenleme:
Zaten AutoCAD konusunda hakim hissediyorsan direkt yapmak istediğin şeyi YouTube'da aramak üzere soru kalıplarıyla bulmayı deneyebilir misin? Eminim çok fazla deneyen vardır. Mesela bana bir örnek söyler misin, yapay zekanın ne çizmesini istiyorsun, dxf formatında mı olması gerekiyor?

Bu şekilde bir site buldum mesela:

Hocam zaten yapabilirim de hem biraz üşendim 😅 hem GPT yapabiliyor mu diye merak ettim fakat bu kadar gelişmemiş anlaşılan attığınız siteye de bakacağım.

Hocam bu attığınız site AutoCAD için değil de daha çok verdiğiniz prompta göre istediğiniz şeyi çizmek için kullanılıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı