ChatGPT AutoCAD çizimi yapabilir mi?

Hocam zaten yapabilirim de hem biraz üşendim 😅 hem GPT yapabiliyor mu diye merak ettim fakat bu kadar gelişmemiş anlaşılan attığınız siteye de bakacağım.

Hocam bu attığınız site AutoCAD için değil de daha çok verdiğiniz prompta göre istediğiniz şeyi çizmek için kullanılıyor.
3dsMax ve Autocad tarafında, dediğim gibi script yazmak gibi şeyler yapılabildiğinden bunları mümkün görüyorum. Daha erken mi, erken? Daha çok yolları var ve yapay zeka çok iyi bir destek, yardımcı, danışman olur yine Autocad tarafında da birçok sektör anlamında da. Araştırmayı ve gelişmeleri takip etmeyi bırakmayıp ancak görebiliriz.

Hocam cok zor be ucretsizde. Ücretsiz olana ben bir tane resmi zor yaptirdim.
Ucretli olanlar bence rahat yapar.

Hocam ücretlinin farkı gelişmiş versiyonu sınır olmadan kullanabiliyorsunuz, yani yapabilse yapardı.

3DS Max ve AutoCAD tarafında, dediğim gibi script yazmak gibi şeyler yapılabildiğinden bunları mümkün görüyorum. Daha erken mi, erken? Daha çok yolları var ve yapay zeka çok iyi bir destek, yardımcı, danışman olur yine AutoCAD tarafında da birçok sektör anlamında da. Araştırmayı ve gelişmeleri takip etmeyi bırakmayıp ancak görebiliriz.

Aynen dediğiniz gibi kullanıyorum, gerçekten son 1 yılda muazzam gelişti müthiş bir yardımcı, işlerden ayrı olarak günlük hayatımda bile artık Google kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünya BIM bile bırakıp geçiyorken AutoCAD üzerine o kadar gelişme şahsen beklemiyorum, gelir mi yine gelir muhtemelen. Mimarlık okuyorum öğrenciyken bıraktım kullanmayı. 🙂

GPT'den kod alarak çizim almayı da denedim tabi, güvenilir sonuç vermedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı