ChatGPT beat yapacağım deyip yapmıyor

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Beat yap dedim, 1 saat de tamamlayacağım diyor, ardından hiç yapmıyor. Soruyorum, anca kesin 1 saat sonra diyor ama yapmıyor.
Merak ettim şey sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi?

Beat yap dedim, 1 saat de tamamlayacağım diyor, ardından hiç yapmıyor. Soruyorum, anca kesin 1 saat sonra diyor ama yapmıyor.
Merak ettim şey sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi?
Biraz manipüle etmek lazım.

Neden acaba öyle diyor çok merak ettim DeepSeek yapıyor mu acaba ona soracağım.

Eğer deneme sınırını geçtiyseniz yapmıyor. Veya paralı sürümde olan bir özelliksede yapacağım deyip yapamıyor.

ChatGPT yerine başka yapay zekalar kullanabilirsiniz beat yapan şarkı yapan başka yapay zekalar da var.

Ama ben olan bir şarkının beatını yapmasını istiyorum. Hangi yapay zeka yapıyor ki?

Olan bir şarkının beatini çıkarmak istiyorsan dirket vokal kaldırıcı siteler beatmaker siteler var internete yazarsan çıkar dirket şarkı veya beat yapmak istiyorsa suno udio gibi siteler var detaylıca İngilizce yazdığında istediğini elde edebilirsin onun haricinde kendin uğraşman lazım bir düzenleme programında çok zor bir işlem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…