ChatGPT bir soruya farklı cevaplar verir mi?

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Örneğin bir kitap özeti istesek, herkese farklı bir yazı oluşturur mu? Biz arkadaşımla denedik, ikimize farklı geliştirdi. Üstelik siteyi kapatıp açıp soruları hafif değiştirmemize rağmen yine farklı cevaplar verdi. Ancak bir sınırı var mı? Yani 5 tane farklı yazıyı, dönüp dolaştırıp önümüze mi koyuyor?

Son düzenleme:
Chatgpt 3'mü kullanıyorsunuz? Çünkü 3'te farklı ve yanlış cevaplar verebiliyor. Örneğin ben Karamürsel Bey kimdir diye sorduğumda bana "Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'in babasıdır ve Gazianteplidir." diye garip bir cevap vermişti. Önerim Bing Chat olur.

Chatgpt 3'mü kullanıyorsunuz? Çünkü 3'te farklı ve yanlış cevaplar verebiliyor. Örneğin ben Karamürsel Bey kimdir diye sorduğumda bana "Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'in babasıdır ve Gazianteplidir." diye garip bir cevap vermişti. Önerim Bing Chat olur.
Sürümümü nereden kontrol edebilirim?
1682930837942.png

Minecraft'ta harita oluşturur gibi seed ile mesaj oluşturuyor.
Eğer girdi mesajı aynı ama seedler farklı ise bambaşka mesajlar üretir.
Eğer girdi mesajı da seed de aynı ise bire bir aynı mesajı üretir.

Kullanılan seed her seferinde rastgele seçilir ve iki mesajda aynı seedin denk gelmesi imkansıza yakındır.

Minecraft'ta harita oluşturur gibi seed ile mesaj oluşturuyor.
Eğer girdi mesajı aynı ama seedler farklı ise bambaşka mesajlar üretir.
Eğer girdi mesajı da seed de aynı ise bire bir aynı mesajı üretir.

Kullanılan seed her seferinde rastgele seçilir ve iki mesajda aynı seedin denk gelmesi imkansıza yakın.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı