Zaproshka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 ChatGPT hangi saatlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor? Ne zaman girsem yoğunluktan dolayı kullanamıyorum.
ChatGPT hangi saatlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor? Ne zaman girsem yoğunluktan dolayı kullanamıyorum.
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #2 Zaproshka dedi: ChatGPT hangi saatlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor? Ne zaman girsem yoğunluktan dolayı kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha yeni viral olduğu için çok aktif kullanılıyor serverları düzeltirler büyük ihtimalle. geçenlerde baktıgımdada bakımlardaydı
Zaproshka dedi: ChatGPT hangi saatlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor? Ne zaman girsem yoğunluktan dolayı kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha yeni viral olduğu için çok aktif kullanılıyor serverları düzeltirler büyük ihtimalle. geçenlerde baktıgımdada bakımlardaydı
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.182 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Son güncellemeden sonra sunucu işi sıkıntı oldu, telefondan erişemiyorum ama PC den 2 3 denemeye en azından erişebiliyorum.
Son güncellemeden sonra sunucu işi sıkıntı oldu, telefondan erişemiyorum ama PC den 2 3 denemeye en azından erişebiliyorum.