SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Mart 2023 #11 Xenithral dedi: Onu yaptığı da oldu. Tekrar özür diletip doğruyu anlattım. Genişletmek için tıkla... Sonrasında yine aynı hataya düştü mü?
Xenithral dedi: Onu yaptığı da oldu. Tekrar özür diletip doğruyu anlattım. Genişletmek için tıkla... Sonrasında yine aynı hataya düştü mü?
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #12 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sonrasında yine aynı hataya düştü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, artık sorularıma öğrettim şekilde cevap veriyor. Güzel bir şekilde yazınca gerçekten anlıyor.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sonrasında yine aynı hataya düştü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, artık sorularıma öğrettim şekilde cevap veriyor. Güzel bir şekilde yazınca gerçekten anlıyor.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 30 Mart 2023 #13 Ben Hackintosh ile ilgili bir soru sormuştum doğru cevap vermişti. Gerçekten çok zeki bir şey. Matematik soruları da sordum inanılmaz bir şey ya. Not: bu teknoloji umarım kötüye kullanılmaz.
Ben Hackintosh ile ilgili bir soru sormuştum doğru cevap vermişti. Gerçekten çok zeki bir şey. Matematik soruları da sordum inanılmaz bir şey ya. Not: bu teknoloji umarım kötüye kullanılmaz.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 30 Mart 2023 #14 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1720061 Botun yanıtı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bence "D"
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1720061 Botun yanıtı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bence "D"
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 30 Mart 2023 #15 Basit bir matematik sorusu sordum, doğru cevapladı. hayır doğru değil dedim, doğru dedi. Israrla hayır dedim. Atar yedim yapay zekadan "Git bilgilerini kontrol et" gibi bir şeydi...
Basit bir matematik sorusu sordum, doğru cevapladı. hayır doğru değil dedim, doğru dedi. Israrla hayır dedim. Atar yedim yapay zekadan "Git bilgilerini kontrol et" gibi bir şeydi...
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Mart 2023 #16 astegon dedi: Basit bir matematik sorusu sordum, doğru cevapladı. hayır doğru değil dedim, doğru dedi. Israrla hayır dedim. Atar yedim yapay zekadan. "Git bilgilerini kontrol et" gibi bir şeydi... Genişletmek için tıkla... Seninki yine iyiymiş. Benimki şıklar ekleyip tüm şıkları hatalı yapıyor.
astegon dedi: Basit bir matematik sorusu sordum, doğru cevapladı. hayır doğru değil dedim, doğru dedi. Israrla hayır dedim. Atar yedim yapay zekadan. "Git bilgilerini kontrol et" gibi bir şeydi... Genişletmek için tıkla... Seninki yine iyiymiş. Benimki şıklar ekleyip tüm şıkları hatalı yapıyor.