Bugün fark ettim, yeni eklenmiş olmalı. Sanırım GitHub hesabını bağlamadan kullanamıyoruz. Peki bu modelin tam olarak amacı nedir, normal GPT ile farkı nedir?
Bugün fark ettim, yeni eklenmiş olmalı. Sanırım GitHub hesabını bağlamadan kullanamıyoruz. Peki bu modelin tam olarak amacı nedir, normal GPT ile farkı nedir?
ChatGPT Codex, yazılı komutları anlayıp bunları koda dönüştürebilen, aynı zamanda mevcut kodu okuyup açıklayan, hataları tespit edip düzeltebilen ve farklı programlama dillerinde (Python, JavaScript, C++ vb.) çözüm üretebilen yapay zekâ tabanlı bir sistemdir; eskiden ayrı bir model olarak anılsa da günümüzde ChatGPT’nin kod yazma ve analiz etme yeteneklerinin temelini oluşturur ve yazılıma yeni başlayanlardan profesyonellere kadar herkesin işini hızlandırmayı amaçlar.
Türkçe'de kesinlik anlamı katmak için getirilen "-dır, -dir, -tır, -tir" ekleri mi kopyala yapıştır turnusolu oluyor senin için? Tam olarak anlayamadım.
Türkçe'de kesinlik anlamı katmak için getirilen "-dır, -dir, -tır, -tir" ekleri mi kopyala yapıştır turnusolu oluyor senin için? Tam olarak anlayamadım.
Yok sorun o değil, sorun bilgiliymiş gibi görünmek için gereksiz bilgiler serpiştirmek. Yazılı komutları "anlayıp, bunları koda dönüştürebilen" Cast ediyor yâni, ilginç. "farklı programlama dillerinde (Python, Javascript, C++ vb.) çözüm üretebilen" hem bir diller arasına sıkıştırma veya farklı deme? anlam veremedim.
Normal GPT'den farkını anlatabilecek bir cümle olduğunu bilsem yanıt verme gereksiniminde bulunmazdım. Neyse, kötü sözünle de konulara gereksiz cevap vermeyi engelledin. Başarılı!
@Yerayay birşey soracaktım ps3 hen kurulu sizin dediğiniz gibi yaptım mağaza yükledim ps1 oyunu indirdim ama açmıyor PlayStation Store lisans güncellemesi istiyor lisansları yükledim dediğiniz gibi sizin ben
@Yerayay birşey soracaktım ps3 hen kurulu sizin dediğiniz gibi yaptım mağaza yükledim ps1 oyunu indirdim ama açmıyor PlayStation Store lisans güncellemesi istiyor lisansları yükledim dediğiniz gibi sizin ben