B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 9 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar iyi sosyaller. ChatGPT'ye internetten girince geçmişim yüklenmiyor, telefondan da hesabımdan çıkış yaptım ancak geri giremiyorum hata veriyor. Sorun sadece bende mi yoksa şu an sorun yaşayanlar var mı? Son düzenleme: 9 Nisan 2025
Arkadaşlar iyi sosyaller. ChatGPT'ye internetten girince geçmişim yüklenmiyor, telefondan da hesabımdan çıkış yaptım ancak geri giremiyorum hata veriyor. Sorun sadece bende mi yoksa şu an sorun yaşayanlar var mı?
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 9 Nisan 2025 #2 Bende görünüyor, çerezleri silmeyi denediniz mi?
B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 9 Nisan 2025 #3 Captan.Max dedi: Bende görünüyor, çerezleri silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda siteye girdim çalışıyor düzeldi ancak telefondan hesabıma giremiyorum giriş yaptıktan sonra yükleniyor ekranında takılıyor. bayalpaslan08 dedi: Bilgisayarda siteye girdim çalışıyor düzeldi ancak telefondan hesabıma giremiyorum giriş yaptıktan sonra yükleniyor ekranında takılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzeldi konu kapanabilir. Ancak son bir-iki saattir hata vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Captan.Max dedi: Bende görünüyor, çerezleri silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda siteye girdim çalışıyor düzeldi ancak telefondan hesabıma giremiyorum giriş yaptıktan sonra yükleniyor ekranında takılıyor. bayalpaslan08 dedi: Bilgisayarda siteye girdim çalışıyor düzeldi ancak telefondan hesabıma giremiyorum giriş yaptıktan sonra yükleniyor ekranında takılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzeldi konu kapanabilir. Ancak son bir-iki saattir hata vardı.